A meg mi a fene?
AZ ifjúság ezzel akarja tovább rontani az amúgy sem fényes képességeiket?
Én is úgy tudtam, hogy illegális az EU-ban, kivéve Svédország (hiszen ők gyártják..), de a norvég rokonaim bármikor jönnek látogatóba hoznak kb. 10-12 dobozt fejenként repülőn, és még sosem vették el tőlük. Haza is vittek, és még a budapesti reptéren sem nézték mi az.
Svéd ismerősöm pedig mondta, hogy valahol a belvárosban szokta venni valami vizipipa üzletben, ezért gondoltam, hogy árulni sem illegális.
Amúgy borzalmas íze van, gusztustalanul néz ki, nem értem miért szeretik annyira az északiak.
Nem, nem kábítószer, ahogy az első modja, csak dohány és valami lúgosító anyag (pl Na2CO3) és esetleg aroma van benne.
Én is úgytudom, hogy Svédországon kívül nem lehet árulni az EU-ban, de erről nem sok konkrétumot találtam, cserébe webshopokat igen, ahol árulják.
Szóval ha tilos is, magasról tesznek rá.
Helyes. (Gonosz nevetés) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!