Függő vagyok? Én nem tartom magam sem alkalmi, sem rendszeres (függő) kábítószer fogyasztónak.
Figyelt kérdés
Napi legalább 2 cigit szívok, vagy porozok, vagy vénán belövöm magam.
Most függő vagyok, vagy sem? A barátaim szerint igen.
2014. jún. 12. 23:14
2/13 A kérdező kommentje:
Ki tudnád fejezni?
Én nem tartom magam annak, mert direkt kipróbáltam magam és akár 16órát is kibírtam cucc nélkül...
2014. jún. 12. 23:21
3/13 anonim válasza:
szuper, hogy kibírod, tedd is le végleg, mielőtt szétrombolja a tudatod!
4/13 anonim válasza:
Kifejtem én. Majd, ha 16 hétig nem használsz semmi tudatmódosítót, akkor nem leszel függő. Már meg sem kérdezem, minek úgy élni (inkább létezni), hogy elmegy melletted az élet...
5/13 anonim válasza:
Szerintem igen az vagy mármint 16 óra cucc nélkül lópikula.Kibírnál 1 napot,1 hetet vagy 1 hónapot nélküle? Ha a válaszod az hogy nem akkor függő vagy. Még szép hogy nem fogsz mert nem akarsz róla tudomást venni hogy függő vagy.Miért is drogozol?Mi okod van rá?Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak ahelyett hogy menekülsz valami elől.Mielőtt késő nem lesz!
6/13 anonim válasza:
Ha kibírsz legalább 1 hónapot nélküle, akkor nem vagy függő. Ha nem bírsz ki, akkor kábítószerfüggő vagy, és egyre rosszabb lesz.
7/13 A kérdező kommentje:
Ha 16óra után nem kapok cuccot, izzadok, a szemem keresztbe áll, remegnek az ujjaim és lábujjaim.
De szerintem ez nem a drog hatása, csak nem volt éhes és nem ettem aznap.
Én nem tartom magam függőnek, szerintem 1-2 napot is kibírnék.
Csak ha van, ott van, miért ne?
2014. jún. 12. 23:48
8/13 anonim válasza:
Figyelj!!Úgy cseszed el az életedet ahogy akarod de azt garantálhatom hogy pár év múlva alulról fogod szagolni az ibolyát!
9/13 anonim válasza:
De, ez a szer hatása.
Aztán egyre kevésbé bírod nélküle.
Ha nem hagyod abba, a végén belehalsz.
10/13 anonim válasza:
Ez bizony tökéletes fizikai elvonási tünetegyüttes. Nem akarsz szembenézni vele, de te bizony drogfüggő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!