Szerintetek hány kg felesleg van rajtam?
A súlyod ilyen magassághoz normális lehetne sportos,izmos alkattal.
De 14 évesen nem lehetsz túl izmos szóval 5 kiló minimum.
ez így korrektnek tűnik.
Lehet a fenekeden, combodon van némi felesleg, gondolom eszel kenyeret vagy valami fölösleges keményítő forrást rendszeresen, ez lemenne ha nem ennéd ezeket.
Kb. 5 kiló lehet és még izom kéne bőven hogy formas legyél.
Amúgy csinos vagy.
Szép, csinos, egészséges fiatal lány vagy. Nem kell fogynod. Legyen több önbizalmad és ne az ittlévő kritikusok véleményére alapozz, akikről azt se tudod ők milyenek. Magadnak kell megfelelned.
27/N
Tök mindegy hogy én milyen vagyok, amit írok az olyan 70%-ban objektív.
10%-ban egyértelműen vicc és poén, groteszk vagy irónia, úgy 20%-ban pedig szubjektív megítélés, de szakmai szemmel. Majdnem objektív (pl. ha kép alapján értékelek valakit)
Igen 6-os teljesen normális ha valakin tiniként mar súlyFELESLEG van de változtatas helyett arra biztatjuk hogy törődjön bele..
Ezért van ennyi elhízott fiatal.
5 kiló fogyásra bátorították. 58 kilós lenne még 5 kiló fogyással, ami egy gyenge izomzatú 171 centi magas lánynál nem betegesen alacsony testtömeg.
Én szénhidrátszegény táplálkozásra buzdítottam, attól pszichésen vagy testileg az életben nem lesz beteg.
Akkor hol a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!