Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rászoktam vagy csak tetszik?

Rászoktam vagy csak tetszik?

Figyelt kérdés

kipróbáltam a speed és azóta nagyon sokat gondolok rá..nagyon tetszett az egész, ahogy pörögtem, amit éreztem, ahogy viselkedtem...tudnátok valami tanácsot adni, mitől lenne jobb a gondolat, hogy már nincs?

köszi előre is...

2014. máj. 23. 16:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Amúgy én más szerrel vagyok így, hogy rengeteget gondolok rá és átalakította a világ látásomat rendesen amit ott tapasztaltam. De csak ritkán használom."

Csak kíváncsiságból, melyik ez a szer? Én is így vagyok amúgy a tudatmódosítással úgy összességében ;)

2014. máj. 25. 21:10
 22/22 anonim ***** válasza:
Ez még így lesz jó darabig. Fokozatosan fog enyhülni. Arra gondolj, ha megint csinálod akkor ez az érzés még jobban hatalmába kerít. Nem vagy függő, de elindultál a függőség útján. A közhiedelemmel ellentétben még az intravénás heroin sem okoz általában azonnali testi függőséget, csak az élmény annyira erősen készteti az embert hogy újra csinálja, hogy nem tud ellenállni. Bármilyen szerről is van szó, minden egyes adag közelebb visz, illetve erősíti a függőséget.
2014. máj. 26. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!