Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rászoktam vagy csak tetszik?

Rászoktam vagy csak tetszik?

Figyelt kérdés

kipróbáltam a speed és azóta nagyon sokat gondolok rá..nagyon tetszett az egész, ahogy pörögtem, amit éreztem, ahogy viselkedtem...tudnátok valami tanácsot adni, mitől lenne jobb a gondolat, hogy már nincs?

köszi előre is...

2014. máj. 23. 16:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
rendben, köszi
2014. máj. 23. 16:58
 12/22 anonim ***** válasza:
21%

Igen, igen, pörszö pörszö.

Te leszel az elsõ kábítószeres, aki nem függõ, tudjuk, tudjuk.

Már most sem tudsz másra gondolni, te idióta!

Na még egy gyökèr, aki pár hónap múlva az árokban végzi...

2014. máj. 23. 17:21
 13/22 anonim ***** válasza:

,,Igen, igen, pörszö pörszö.

Te leszel az elsõ kábítószeres, aki nem függõ, tudjuk, tudjuk.

Már most sem tudsz másra gondolni, te idióta!"

Lefogadom, te soha nem fogyasztottál még semmilyen drogot, csak sokszor hallgattad a drogprevenciós f****gokat és persze el is hitted őket.

,,Na még egy gyökèr, aki pár hónap múlva az árokban végzi..."

Ezt eléggé kétlem. A speed kicsit erősebb függőséget okoz, mint az alkohol.

Visszatérve a kérdésre: egy alkalomtól nem szoksz rá fizikálisan, és mentálisan sem (csak kívánod, de az önadagoló rendszer nem alakult még ki). Ajánlom ne használd többé, mert tényleg nagyon káros, ráadásul a leírtak alapján te nem az erős önfegyelműek körét gyarapítod. A gondolat pedig egy idő után gyengül. Soha nem tűnik el, hiszen az emlékezetedben megmarad, viszont az idő múlásával egyenesen arányosan gyengül. Mint egy fordított arányos függvény: fokozatosan közelíti az x tengelyt, de soha nem éri el. Viszont eljön az a pont, amikor annyira megközelíti az x tengelyt, hogy szinte már úgy látszódik, mintha hozzáért volna.

Hagyd a fenébe ezeket a szintetikus sz*rokat, mert oltári károsak.

2014. máj. 23. 20:19
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Jajj, ez annyira jó, mikor a mocskos kábszeresek ugatnak arról, hogy mennyire veszélytelen a kábitószerfogyasztás. :D :D :D
2014. máj. 23. 20:28
 15/22 anonim ***** válasza:

Koffeinen és alkoholon kívül semmilyen drogot nem fogyasztottam :) :) :)

2014. máj. 23. 20:30
 16/22 A kérdező kommentje:

aki még nem próbált ki semmit, az azt hiszi, hogy a fű milyen veszélyes, pedig maximum hánysz tőle...

a másik dolog: nem vagyok drogos, mert csak egyszer próbáltam ki a speed-et, de az nem azt jelenti, hogy már rá is szoktam...

attól, hogy más nem az alkohollal, meg a cigivel drogozik (keményebb drogokra gondolok) attól még nem változik semmi...

károsabb, ha donhányzol, meg iszol, mintha füveznél....

attól, hogy te nem vagy benne a drogok világában, még nem jelenti azt, hogy te nem is leszel...

én is így voltam vele, hogy én sose fogom ezeket kipróbálni, de ez megváltozott...

ne hidd, hogy egész életedben nemet fogsz mondani, mert a kiváncsiság és az újdonság hajt...

ezt azoknak mondom, akik nagyon ellenzik...

hadd érezze mindenki úgy jól magát, ahogy akarja..

ennyit mondanék.

2014. máj. 23. 21:58
 17/22 A kérdező kommentje:
akit nem érdekel a drog, az mit is keres ezeknél a kérdéseknél?? hoppá, erről meg ennyit...
2014. máj. 23. 21:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Arról meg annyit, hogy 1. a kérdésedből nem derül ki mire gondolsz, 2. az Egyéb kérdésekben van a kérdésed, ergo aki ezt a témakört olvasgatja, nem tudhatja, hogy a te ,,drogos" ügyleteidről lesz szó, 3. a legtöbb ember csak rányom az Egészség témakörre, és nem is nézi, hogy milyen alcsoportban van a kérdés.

Az a te bajod, hogy nem azt hallottad, hogy ,,nyugodtan hasznád, tudni fogod hol a mérték", stb. Azért mert mindenki megmondta a véleményét, még nem kéne tapló módon viselkedni. Persze azt csinálsz, amit akarsz, speedezzél, de aztán jusson eszedbe ez a kérdés pár év múlva.

2014. máj. 23. 22:09
 19/22 anonim ***** válasza:

Legyél észnél az a lényeg. Kezeld úgy mint egy extrém sportot. Ami veszélyes, ezért oda kell figyelni, hogy ne legyen baj.

A fogyasztás olyan legyen mint a karácsony. Ritka ünnep. És ne hétköznapi állapot. Ami nem olyan egyszerű, mert ha gyakran van alkalom, akkor az elég erős kísértés. Szerintem az jól mutatja, hogy mennyire leszel kontrollba, hogy ki tudsz e hagyni olyan alkalmat, ami tök jó lenne és amit más nem hagy ki. És ugye ott az érv, hogy miért is hagynád ki, ha egyszer tök jó lenne és azaz egy használat nem valószínű, hogy gondot okoz.

Amúgy én más szerrel vagyok így, hogy rengeteget gondolok rá és átalakította a világ látásomat rendesen amit ott tapasztaltam. De csak ritkán használom.

2014. máj. 24. 12:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy ha én egyszer pl egy fesztiválon úgy istenesen bebaszok, senki nem kezd el arról magyarázni, hogy alkoholista leszek, pedig kb ugyanannyi realitása van a dolognak...

Ne parázz kérdező, csak légy észnél, légy mértékletes. A szintetikus szerekkel alapvetően jobb óvatosnak lenni.

2014. máj. 25. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!