Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rászoktam vagy csak tetszik?

Rászoktam vagy csak tetszik?

Figyelt kérdés

kipróbáltam a speed és azóta nagyon sokat gondolok rá..nagyon tetszett az egész, ahogy pörögtem, amit éreztem, ahogy viselkedtem...tudnátok valami tanácsot adni, mitől lenne jobb a gondolat, hogy már nincs?

köszi előre is...

2014. máj. 23. 16:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
58%
én a fiaimnak mindig azt mondtam, hogy ne próbáljanak ki semmilyen szert ... nem azért mert rossz, hanem azért mert jó ... így jártál ... azt ilyenkor nem hiszi el aki kipróbáltam, hogy lesz idő amikor már ölni tudna érte
2014. máj. 23. 16:14
 2/22 A kérdező kommentje:
annyira nem kattantam rá..csak tetszik, es az benne a jo, ha tudom a merteket, akkor nem lesz semmi bajom....:)
2014. máj. 23. 16:19
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Sokan azzal kezdték, hogy "tudják a mértéket"...
2014. máj. 23. 16:25
 4/22 anonim ***** válasza:

De lesz, mert a fizikai hozzászokás gyorsan kialakul és egyre több anyag kell majd. ugyanazon szint eléréséhez.

Egy idő után torzul a személyiség, és különböző mellékhatások lépnek fel, akár szívinfarktus is lehet a vége, mert megemeli a vérnyomást és a pulzust.

2014. máj. 23. 16:27
 5/22 A kérdező kommentje:
annyi a különbseg, hogy en nem kamuból mondom, hogy másokat nyugtassak..
2014. máj. 23. 16:27
 6/22 anonim ***** válasza:
49%

Akkor hadd idézzek egy pszichiáter véleményéből:

"Mint minden dopamin rendszeren keresztül ható szer, igen erős pszichés függőséget hoz létre. A fogyasztó gyakran úgy érzi speed nélkül nem képes az életét élni. Megvonási tünetként levertség, fáradtság, kimerültség, depresszió, farkaséhség, esetleg szívpanaszok, bélgörcsök jelentkezhetnek."

2014. máj. 23. 16:30
 7/22 A kérdező kommentje:
teljesen biztonságos keretek között próbáltam ki, egy kis csokival keverve..a nagyobb fless érdekében..nem egyedül voltam, hanem egy olyan emberrel, aki tudja, mikor mit kell tenni, elég tapasztalt és mértéktartó..
2014. máj. 23. 16:32
 8/22 A kérdező kommentje:
látszik, hogy az a doki nem próbálta ki...:)
2014. máj. 23. 16:32
 9/22 anonim ***** válasza:
65%
Amikor rászoktál nem azért kell majd speedezned hogy jól érezd magad, hanem hogy ne érezd magad szarul. Másrészt szétcseszi a májat és a szívet. És persze a mentális egészségnek is rossz. Akkor már inkább az alkohol.
2014. máj. 23. 16:33
 10/22 anonim válasza:
Egy ideig én is használtam, jó volt hogy a bulikban nem vagyok fáradt pörögtem táncoltam.. De elmúlt több mint 4 éve nem használtam, figyelj oda, ne hogy függő legyél..
2014. máj. 23. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!