Fehér bőrűek! Ti hogyan kezdtétek a szoláriumozást?
Utána olvastam mindennek és tisztában vagyok vele,de másabb egy személyes tapasztalatot hallgatni mint egy magát hirdető weboldalt olvasni.
Fehér a bőröm,közepesen sok anyajegyem van (főleg a karomon) de nincs súlyosabb anyajegyem.
Viszont pattanások-kisebb hegek vannak a bőrömön.
Alapszínt szeretnék nyárra vagy pedig közepes barnaságot.
Olvastam a gyantázásról előtte/utána...de mondjuk ha a hónaljamat és alul szeretném borotválni akkor mire kell figyelnem?
Előre is Köszönöm!:)
Mindenki nyáron kezd el szolizni, mikor kint is süt a nap, csak fel kell állni a fb mellől és kimenni a szabadba ez még nem jutott eszedbe? Bezzeg télen mikor hó fehérek vagyunk eszetekbe se jut szolizni. Hol van ebben a logika?
Nincs a szoliba semmi misztikus, befizetsz 3 percre, ácsorogsz egy kicsit aztán kijössz. Ha elkezdesz barnulni növeled az időtartamot.
Első válaszoló: Nem köszönöm meg a bunkó válaszodat, de gondoltam, hogy ilyen típusú válasz lesz az első, mert a te ember típusodból igen sok van: D Sajnálom, hogy tucat bunkó vagy és ez neked örömet okoz:) Kár, hogy nem tudod mások életét és időbeosztását:)
Nyilván télen nem rövidnadrágban vagy....nem?;)
Sajnálom, de nem érek rá egész nap napozgatni.Mint említettem...alapszínt szeretnék, hogy ne egyből világítsak az utcán....
Már fél éve töröltem magam facebook-ról.Dolgozom...de igazad van, szólj bele az életembe amiről semmit sem tudsz:)
Nem véleményt és tippet kértem...hanem javaslatokat...de gratulálok, most szépen lepontozlak a stílusod miatt. Nem vagyok rád kíváncsi, menjél barnulni a napra minthogy itt osztogass másokat névtelenül:) Kreálj magadnak életet...nem én ülök a szobába és szólogatok be szánalmasan névtelenül hogy ki mit csinál a napon...:)
Második: Köszönöm szépen a válaszodat!:) Neked ment a zöld jelecske:)
Én úgy látom, hogy a kérdező is t u c a t b u n k ó csak kicsit más csoporthoz tartozik.
"Nyilván télen nem rövidnadrágban vagy.."
Persze, nem szolizol télen, mert senki sem látja a barnaságod.
"de gratulálok, most szépen lepontozlak a stílusod miatt"
Engem is lepontozhatsz és ez lesz silány, ócska életed legnagyobb öröme.
Az első válaszolónak igenis igaza van. Te sem vagy különb, mint a sok t u c a t p i c s a, aki napozás helyett szolizik nyáron. Végszóként ne oktass senkit az életről, mert te sem vagy több tizen- húszévesnél: mert, aki egy mondat után o d a b a s z egy emotikont az kis hülyegyerek...
Na megjöttek bunkóék és társaik.
Őszinte gratulációm, hogy nincs jobb életetek minthogy mások életét kritizáljátok, hogy kinek mire van ideje.
Kérdeztem valamit és NEM időbeosztást kértem.
"Szolizni van időd, de napozni nincs, értem" Érted? Akkor mi értelme volt annak, hogy ide leírtad?
Nyilván a szoliban kevesebb idő alatt barnulsz le, gyorsan és jól.
A napon meg nem egyenletesen és nekem órákba is telik mivel olyan a bőrtípusom.
Úgy látod? A kérdésemből is úgy látod, hogy tucat bunkó vagyok mivel megkérdeztem valamit?
Normálisan kérdeztem, nem bunkón.Erre ide jöttök és beosztjátok az időmet...köszönöm de nem ezt kértem.Értelmes választ alig tudtok adni ti nagyon értelmesek, de csak mások életébe vagytok képesek beleszólni. Gratulálok,élettelenek.Unatkoztok?
Nem süllyednétek erre a szintre ha normális emberek lennétek...más felnőtt elsiklik a kérdésem fölött és nem fektet bele energiát, hogy válaszolgasson.Miért nem teszitek ezt ti is? Ilyen betunyult és unalmas emberek vagytok, hogy nincs jobb szórakozásotok? Nincs jobb dolgotok így pénteken?
Le is pontozlak, nem az én silány és ócska örömöm végett, csak mert neked sincs jobb dolgod minthogy az ÉN életemet és időmet beoszd, de aranyos vagy hogy foglalkozni szeretnél velem. Valakibe bele kell kötni.
Te sem lehetsz több 20-nál ha így írod, hogy : o d a b a s z.
Mert a 30-40 évesek korosztálya nem tesz ki smiley-t? Szimplán kedvességből?
Na ide sem lehet feljönni a ti ótvar fajtáitok miatt...Kérdez valamit az ember NORMÁLISAN, erre idejön, nem a kérdésre válaszol...a kérdésemen belül még volt egy pár...arra sem bírtatok válaszolni csak beszólni, hogy miért nem napozok.Nem mindegy neked öcsém? Fogyatékos vagy hogy nem bírod felfogni? A napon tartózkodás 1-5 óra mire csak szimplán megkap a nap.
Tudd már te, hogy milyen bőrtípusom van...de fogyatékosoknak nem magyarázok.
Igen? Az elsőnek van igaza mikor 1 darab kérdésemre sem bírt válaszolni. Ráadásul úgy fogalmazott, hogy "Mindenki nyáron kezd el szolizni"
Mikor eddig végig napon barnultam és az emberek X százaléka nem jár szoliba...de azért fogalmazzon úgy, hogy mindenki: D
Igen,mindenki...kivéve őt...ja bocs...titeket ketten mert ti vagytok a nap barnulós fan és aki 1x-10x elmegy szoliba életébe azt már akasztanátok fel: D Ügyesek vagytok emberek, csak így tovább...Sajnálom a családotokat.
Mellesleg nem azt kérdeztem, hogy mit kell csinálni a szoliban...hanem TAPASZTALATOT.
Nyilván tudom hogy hogy kell bemenni, de kérlek írd már le a kilincs használatát is,Köszönöm.
Magyar irodalom sem ment nektek azt már látom...nem tanultatok meg a kérdésre válaszolni? Buta banda.
3-ból 1 ember volt képes segítőkészen válaszolni.
Jó arány:)
és el lehet gondolkozni emberek, hogy megérte-e:)
Titeket minősít, hogy másokról látatlanba véleményt alkottok.
Mert lehetek fiatalabb, de talán én nem kötök bele idegenekbe csak azért mert feltett egy kérdést:)
Innentől kezdve nektek gáz a viselkedésetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!