Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 14 és fél múltam,168 cm...

14 és fél múltam,168 cm vagyok, fiú. Ti mikor kezdtetek el legjobban nőni?

Figyelt kérdés
14 és fél múltam, 168 cm vagyok, fiú, ezzel elég alacsony vagyok az osztályban, és eléggé zavar, mert egy-két fiú kivételével mindenki magasabb nálam. Am ismerek egy srácot, ugyanannyi idős kb., mint én, a bátyja neki kb. 2m, és ő most alig magasabb nálam. Akkor talán még nekem is van esélyem?
2009. nov. 4. 15:33
 1/2 anonim válasza:
sztem nyugi... 8.os koromban volt egy otársam én akkor olyan 175 cm voltam, most 3.os vagyok és 182 cm, de nem ez a lényeges hanem akkori otársam kb 1 fejjel alacsonyabb volt mint, és törpinek hívtuk (nem vette sértésnek) és a múltkor összeröffent a régi osztály egy kicsit pizzázni, és amikor bejött akkor mindenkinek leesett az álla mert kb 190 cm volt:D és ő hívott engem az egész este alatt h na mi van törpe... szal még tuti fogsz nőni
2009. nov. 4. 15:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem meg az a bajom, hogy kicsit magas vagyok(anyám véleménye). 14 éves és 185cm és hát ha látok valami jó ruhát vagy cipőt nem biztos, hogy van az én méretemben:( De még nagyobbra akarok nőni XD
2009. nov. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!