Fiúk! Ti hány éves kororokban kezdtetek m***turbálni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Én kb. 9-10 éves korom óta csinálom. 12 és fél éves vagyok. És az baj ha még nem jött ki a spermám? Kb. mikor fog kijönni? (Heti 2x-3x verem)2014. máj. 18. 13:32
1/10 anonim válasza:
13 évesen már jönni fog addig pihentesd
2/10 anonim válasza:
fúj, undi :D
majd ha megjön a magömlésed utána lesz nem vagy még ivarérett xDD
3/10 anonim válasza:
13 voltam. Még a tökeid nem nőttek akkorára,hogy termeljenek is .Az első nedveket is a prosztatád termeli majd.A működését már érzed is,hisz az adja a maszti végén a kellemest .A heti 3-4 sem sok .Az igazi spermára még 1-2 évet is várnod kell .
4/10 anonim válasza:
1 es miért kellene az pihentetni,ezt csak a lusta gyerekek teszik,olvastam egy urológus írásában .
5/10 anonim válasza:
en 12 evesen kezdtem .. ed mar jott ki sperma
6/10 anonim válasza:
Én kb. 10-11 évesen, nem emlékszem pontosan. Először nekem sem volt még ejakulációm, de idővel az is megjön, ne aggódj. :)
Teljesen természetes dolog, amit csinálsz, amíg jólesik, maszturbálj csak nyugodtan, bajon nem lehet tőle, ne aggódj.
Ha esetleg lenne még kérdésed, vagy csak beszélgetni szeretnél valamiről, szívesen segítek. Privát üzenetben is nyugodtan kereshetsz. :)
7/10 anonim válasza:
én 10 évesen vertem ki először és jött is sperma és akkor is ujjaztam meg magam
8/10 anonim válasza:
12 évesen.Először azt hittem nem jó szokás,ezért úgy voltam vele,hogy elég lesz hetente egyszer csinálni.Most pedig már ott tartok,hogy hetente vagy ötször.Ja,és nekem először akkor jött sperma,amikor csak képeket nézegettem,nem csináltam semmi mást.Ez is 12 évesen volt,de akkor még nem is maszturbáltam.
9/10 anonim válasza:
én is akkor kezdtem el, amikor még nem jött semmi
10/10 szamo77db válasza:
Hetedikben egy spontán magömlés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!