Hányadik születésnapotokon kezdtetek el az életkorotok miatt aggódni? (F/L? )
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 16:32
2/10 anonim válasza:
39 leszek, de még nem aggódom. Talán majd a 40 lesz a mérföldkő.
5/10 anonim válasza:
Tudom,nagyon hülyén hangzik,de a 16.nál kezdtem,mert akkor döbbentem rá,hogy milyen közel vagyok a 18hoz,és már nem vagyok olyan aranyos, kicsi gyerek.De most már a 26tól félek,mert az meg már közel van a 30hoz.
22/L
7/10 anonim válasza:
3 hónap és 18 leszek
na ettől nagyon parázok, hogy hogyan tovább
8/10 anonim válasza:
így 25 felé már eléggé parázok, mivel még semmit nem értem el az életben és még a sulit is most kezdem majd. mire végzek már majdnem 30 leszek... le vagyok maradva de nagyon.
9/10 anonim válasza:
A 20. előtt.
A szülinapom most már minden évben nemzeti gyásznap...
25/L
10/10 anonim válasza:
Én jövő áprilisba leszek xxx, úh leírni is nehéz, és olyan rossz érzés hogy nemrég voltam 10, aztán 20, és most ez, nagyon gyorsan megy az idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!