Plasztikázni kellett az arcomat! Nem bírom megszokni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt nemrég egy autóbalesetem és plasztikázták az arcomat. Fel lehet ismerni így is de valami mégis más és nekem ez rossz érzés és ha tükörbe nézek zavar hogy nem azt látom amit eddig. Mit csináljak? Hogyan fogadjam el?
24/F
2014. máj. 12. 19:38
1/3 anonim válasza:
Idő kell hozzá!
Képzeld el, ha valakinek pl. más frizurája lesz, akkor is meg kell szoknia saját magát. Pedig az egy pozitív változás.
Szerintem gondolj arra, hogy szerencsére túl vagy rajta, nem lett nagyobb baj a balesetből, és lassan majd megszokod magad, akkor már nem lesz ilyen furcsa.
Ha úgy érzed, hogy az idő nem segít, akkor én szakember segítségét kérném.
2/3 anonim válasza:
Látom fiú vagy,nem lenne megoldás esetleg egy kis borosta vagy szakáll bajusz?
3/3 A kérdező kommentje:
Az új hajat vagy ilyesmit pár nap alatt meg lehet szokni, szerintem ahhoz nem kell még 1 hét sem. Legalábbis amikor valakinek új akkor nekem csak pár napig furcsa. És azóta már eltelt több mint 1 hónap. Borostám eddig is volt amikor lusta voltam borotválkozni viszont szakállam és bajuszom sose volt mert az kicsit hülyén áll.
2014. máj. 12. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!