Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet gyorsan megszokni...

Hogy lehet gyorsan megszokni a 6-7 óra alvásokat? Nem ennyihez voltam szokva, de mostmár buszoznom kell,5kor kelek.

Figyelt kérdés
Most sokat buszozok, és mindig 5kor kelek. Eddig elég volt fél-háromnegyed 7kor, is de bejárós lettem középsuliba.
2013. szept. 2. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Feküdj le korábban ha nem bírod.

Szerintem 1 hét alatt simán hozzá lehet szokni a koránkeléshez.

Egyébként a 7 óra nem számít kevés alvásnak.

2013. szept. 2. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is feküdj le korábban. Nekem a napi 6 nem elég, a 7 már igen, illetve attól függ, az ébrenlét órái mennyire stresszesek (s az alvás mennyire pihentető, pl. zajban és hőségben több alvás kell). Ezen nem tudok változtatni, van egy igényem és kész.

De a korán kelés még rosszabb lehet. Nekem 6-fél 7-kor kellett kelnem tizensok éven át. Sosem szoktam meg, sőt, megtanultam a legbrutálisabb ébresztőóra mellett is aludni. S ha 6 előtt kelek, egész nap félig alszom.

Lehet, hogy Te szerencsésebb vagy, de szerintem aludj eleget.

2013. szept. 2. 17:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam, 5-6* óra alvásról lenne szó.
2013. szept. 2. 17:35
 4/4 anonim válasza:
Sleep as Android, keress rá a neten, egy alkalmazás, nekem nagyon bevált, 6-7 óra alvás és kipihentebben ébredek, mint mikor 10-12 órát is aludtam nyáron :D
2013. szept. 2. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!