Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet megszokni a kutyaug...

Hogy lehet megszokni a kutyaugatást?

Figyelt kérdés
1 éve költöztem másik városba. Eddig főút mellett laktunk, szinte percenként mentek el az ablak előtt kamionok, az nem zavart, attól még prímán aludtam. Kutya nem volt a környéken. Az új helyen 4 szomszédnál összesen 8 kutya van. Reggel 5 fél 6 körül hordják ki a helyi újságot, ilyenkor ez a 8 kutya addig amíg látják a kihordót az utcában folyamatosan ugat. Az első ugatásra azonnal felébredek és utána már hiába akarok visszaaludni nem tudok. Utána egész nap egy hang nem hallatszik tőlük, de reggel nem bírják ki. Azt hittem egy idő után majd megszokom, de már eltelt 1 év, és még mindig ugyanúgy minden reggel felébredek. Füldugóval próbálkoztam, nem ért semmit. Van valakinek ötlete?

2012. jún. 20. 10:16
 1/1 anonim ***** válasza:
szia. a kutyaugatást nem lehet megszokni mert írtó idegesítő hirtelen hanghullámok,mint a petárda kb. a kamionokat meglehet szokni igen.füldugót meg ne használjunk már a nyomorék kutyák miatt,meg a füldugó csak a magas hangokat szűri ki. Irány a jegyzőhöz!
2016. jan. 29. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!