Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érdemes-e fehérje port vennem...

Érdemes-e fehérje port vennem ha hízni akarok? És ha igen melyik a legolcsóbb, de mégis jó szer?

Figyelt kérdés
Már régóta edzek de nem szedek semmit.Viszont nagyon szeretnék hízni legalább egy 10 kilót, hogy legyen mire rágyúrjak!Sajnos semmit nem hízok hiába eszek!Csak azt halottam róla, hogy lehetnek mellék hatásai is:S
2009. dec. 26. 13:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a jumbo nem drága, osszad le 1-1 adagokra, hónapokra elég.
2009. dec. 26. 15:30
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkitől!A Jumbo-t már nekem is ajánlották de az tényleg drága:(Tömegnővelőt is ajánlották de hamar le lettem beszélve róla mivel ahhoz rendszeresen kellene járnom gyúrni,de van mikor igyis kihagyok párat:S

Meg az is gáz hogy volt egy műtétem hasnyálmirigy gyulladásom volt és tuti hogy közre játszik a hízásomban szval hiába eszek nem növök ezért kértelek titeket hogy mit tudnátok ajánlani?

2009. dec. 27. 15:07
 13/13 anonim válasza:
ha hizni akarsz elöször is sokat kell enned...es ne mond,hogy sokat eszel,mert nem igaz!!!! nem azt mondom,hogy hazudsz,hanem azt,hogy csak azt HISZED eleget eszel. naponta 1 kiados reggelire van szükseged,tovabba 4 adag ebedre,amit probalj deli 12-töl delutan 16-ig szetosztani,minden alkalommal minimum 100g rizs 150g csirke,marha,hal,vagy diszno hus. elsö vacsora kb 18-kor,masodik kb 20-kor,es egesz nap kb 2orankent egyel valami aprosagot (csoki,salata stb) + vehetsz valamilyen gainert (tömegnövelöt) meglatod hizni fogsz. es heti 4 alkalommal edzes...mashogy nem megy
2012. aug. 28. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!