Miert hisztizek mindenen? Miert nem tudom magam kontrolálni?
Nem.
Több lehetőség is van:
1. feltűnési viszketegséged van.
2. szeretethiányod van, úgy érzed nem törődnek veled eleget
3. lelkileg tropára mentél, sok atrocitás ért mostanában, ezért nem tűröd olyan jól a dolgokat.
4. épp megjött.
5. hisztis p.icsa vagy akinek egész életében kinyalták a s.eggét.
Hál istenek a legtöbb 18 éves nem ilyen.
Azok szoktak ilyen idegesítően hisztisek lenni akik
-baromira el vannak kényeztetve
- azt hiszik övék a világ
- szimplán ostobák.
A kérdező kommentje:
Rohadtul nem vagyok elkènyesztetve.
És már most is hisztizel..
Igen tudna.
Mert ez a munkája.
Megtalálni az okát a viselkedésednek és asszisztálni a változás útján..
Ha te lenézel egy orvost, akkor tényleg hisztis p.icsa vagy..
és csak hisztizel tovább... Ha ennyire hisztis vagy, akkor kezeltesd magad, mert ha nem változtatsz a viselkedéseden később durván látni fogod a kárát.
Engem nem zavar, hogy ilyen vagy, mert nem ismerlek, nem hallom a hisztidet, de a közvetlen környezeted nem fogja tolerálni. Valljuk be, nem normális dolog az, hogy kiírsz egy kérdést, és mivel semmit nem tudunk rólad, csak azt amit leírtál, így csak tippeket lehet adni a kérdésedre, és az egyik tippem az első válaszadóval egyetértve, hogy esetleg azért vagy hisztis mert elkényeztetettek, és erre elkezded a hisztit. Ez tényleg nem normális viselkedés.
Vagy magadtól változtatsz a stílusodon, vagy terapeuta segítségét kéred.
Nem megbántani akarlak, de sajnos rákényszerültem egy olyan döntésre amit nem akartam megtenni, hogy az egyik beosztottamat akit tiszteltem, és jó dolgozónak tartottam, kirúgjam az állandó hisztijei miatt. A többi kollégája már nem bírták elviselni a dolgait.
Ne akarj ilyen helyzetbe kerülni az életed során..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!