Normális dolog az ha valaki elájul és a záróizmait nem tudja kontrolálni? Bevizel vagy bekakil? Vagy ez egyéntől függő dolog?
Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 21:29
1/6 anonim válasza:
Helyből az nem normális, hogy elájul. Ha még a záróizmait se tudja kontrollálni, az külön extra. Amúgy ez inkább betegség, mint egyénfüggő.
2/6 anonim válasza:
Én már ájultam el életemben többször is, de egyszer sem történt olyan jellegű baleset velem.
Szerintem érdemes lenne elmenni orvoshoz, mert az ájulás már maga nem jó jel, de az, hogy még a záróizmait sem tudja kontrolállni valaki, az még nagyobb bajra utalhat.
3/6 anonim válasza:
Ilyen pl epilepsziánál előfordulhat. ORVOS!!!
4/6 anonim válasza:
Nekem is epilepsziának tűnik!Nem feltétlenül kell hozzá rángatóznia,kisrohamra a széklet és vizelet elengedése is utalhat!
5/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok epilepsziás. kb. 8-9 évvel ezelött a munkahelyemen történt egy baleset az egyik kolléganőmmel,egy présgép levágta a mutató ujjának egy percét. akkor elájultam, pedig nem is látttam a sérülését.azon a héten eléggé kimerült voltam,túlóráztunk, késön mentem haza,egyszóval kimerült és fáradt voltam. én ennek tudtam be az ájulást. viszont ez a baleset elött is volt egy másik hasonló eset, ott csak a gépben levö cafatokat láttam,de akkor nem ájultam el.
2008. nov. 7. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!