Milyen "kábítószereket" használnak ma a fiatalok? Mi az hogy "elszívok egy patront"? Milyen patront?
úgy értem, amihez könnyen hozzájutnak. Mikkel tömik magukat és honnan szerzik be? jó lenne ha valaki írna valami konkrétat, mert aggódom a fiam miatt.
És mi az a "patron"?
Figyelj a következő jelekre:
Fű (max 2-3 óra): vörös szem, nyugodtság, nagyobb étvágy, nehezen koncentrál több dologra(lassan válaszol egy kérdésre).
Ecstasy (4-8 óra): tág pupillák, pörgős jó kedv, gyors beszéd, éberség.
Speed (4-8 óra): nagyobb mozgásigény, idegesség, rágási kényszer, éberség, nem tud aludni tőle.
LSD, LSA (8-12 óra): hallucinogének, ezért bármit képes órákig nézni, spontán nevetés, kérdésekre nehezen ad választ.
Az olvasottak alapján sztem fű lesz, vagy vmi inhalálható(ezekhez a legkönnyebb hozzájutni). Az LSD-t csak a "trip" miatt írtam, mert ott szokták említeni(trip=túra, utazás).
A patronnak, mint habpatron(kéjgáz) nincsenek szemetszúró ismertetői(esetleg levertség egy rövid ideig), mert a hatása néhány percig tart. Ugyanez a helyzet a többi inhalálható szernél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!