Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen "kábítószereket"...

Milyen "kábítószereket" használnak ma a fiatalok? Mi az hogy "elszívok egy patront"? Milyen patront?

Figyelt kérdés

úgy értem, amihez könnyen hozzájutnak. Mikkel tömik magukat és honnan szerzik be? jó lenne ha valaki írna valami konkrétat, mert aggódom a fiam miatt.

És mi az a "patron"?

2009. dec. 24. 22:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
Mostanában a fű, ecstasy dívik a fiatalok körében.
2009. dec. 24. 22:36
 2/24 anonim ***** válasza:
59%
szódás patront. kiszívja a gázt. és beáll.
2009. dec. 24. 22:36
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem szódás patront, habpatront.
2009. dec. 24. 22:39
 4/24 anonim ***** válasza:
91%
nos ha tényleg komolyan kérdezed, nem tudom mennyi idős vagy és mik azok amiket ismersz. habpatront szoktak szívni, az a szódáspatron tulajdonképp amiben N2O gáz van, ez a kéjgáz. lufiba szokták belenyomni és onnan szívni, ez kellemesen ellazítja őket, illetve hát nem véletlenül nevetőgáz ennek a neve. de a fiatalság nagy része füvezik, marihuána, ezt gondolom ismered. akkor akik nagyon pörögni akarnak buliban használnak speedet, vagy valamilyen "bogyót" extasy-t, ezek amfetaminszármazékok, szépen utánanézhetsz a neten. ha halucinálni akarnak, nyalnak bélyeget az az LSD, vagy különböző gombákat aminek a hatóanyagaira halucinálnak. aztán vannak olcsóbb megoldások, mint a ketamin, a lónyugtató, értelemszerű mit eredményez, vagy van egy réteg aki még szipuzik, higító, benzin, szerves oldószerek gőzét szívják, ezt gondolom ismerd. nagyon sokféle drogot használnak már a fiatalok
2009. dec. 24. 22:40
 5/24 A kérdező kommentje:
habpatron? milyen hab? és az nagyon káros? akkor is ha nem rendszeresen, csak alkalmanként?
2009. dec. 24. 22:41
 6/24 anonim ***** válasza:
91%

Ha jól sejtem, a habszifonos patronra gondol. Régebben elmagyarázták nekem is hogy kell azt elszívni, állítólag nevetőgáz hatású vagy mi a fene, én még nem próbáltam. Nagyobb boltokban árulják ha jól tudom, és nagyon könnyen beszerezhető. Kisebb boltokban viszont nem biztos, hogy kiadják, ha nagyon fiatal.

Közben kigugliztam, ezt találtam magyarország leghíresebb kábítószeres oldalán: [link]

Egyéb drogok: öngyújtótöltőgáz, egy flakonnal 1.5-2 órára elvan magával, rendkívül gyorsan hat, és a hatása nagyon durva. Sajnos saját tapasztalatomból tudom, hogy ha véletlenül gázozik a fiad, akkor se lehet igazán lebeszélni róla, mivel elég jó érzés amikor be van gázozva valaki, és arról lemondani nem szívesen tenné. Ha még egyáltalán nem vetted észre rajta, viszont látod hogy esetleg érdekli a téma, sürgősen beszélj vele, világosítsd fel hogy ez mekkora hülyeség. Hihetelenül roncsolja kb mindenünket. Nekem a memóriám gyengült jelentősen, nem tudom annak hatására-e, de mostanába alig tudok tanulni. Nemrég itt szegeden egy kis cigánygyerek is meghalt (13 éves!!!). Gondolom ferdén szívta a gázt, és lefagyott a tüdeje.

Aztán ugyebár a jó öreg marihuána. Nem tudom, a fiad mennyire hajlamos rá. Simán le lehet valakiről venni, ha füvezik, elvonási tünetek, rossz társaság, stb. Ha úgymond "partyarc", akkor valószínű már kipróbálta, véleményem szerint azzal semmi gond nincs (én is ide tartozok). Ha meg teljesen dohányzásellenes, akkor esetleg még ki se próbálta.

Következő a hajnalkamag, pontosan én se vágom a lényegét, olvass utána a linken. Ha jól rémlik azt mondták, hogy olyan a hatása mint az LSD-nek (de nem akarok nagy ökörséget mondani).

Van még egy, ami partydrog lehet, a rush. Ennek is utánaolvashatsz. Az leginkább a nyálkahártyát károsítja.

17/F

2009. dec. 24. 22:42
 7/24 A kérdező kommentje:
Persze hogy komolyan kérdezem. de a szódáspartonból hogy nyerik ki ami benne van? Mert annak úgy tudom, zárt a teteje és csak erősen lehet kilyukasztani. Nem nagyon használunk már ilyet, még fiatalkoromban láttam ilyet utoljára :)
2009. dec. 24. 22:44
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja és hozzáteszem, hogy a gázozást "csak" fél évig csináltam, aztán beszélgettem egy ismeretlen egyetemista csávóval, aki rávilágított a dolgokra. Na, azóta meg se közelítette flakon a számat.
2009. dec. 24. 22:45
 9/24 A kérdező kommentje:
elnézést a sok kérdésért, de mi az, hogy "ferdén szívta"? most aztán jól megnyugtattatok :)
2009. dec. 24. 22:46
 10/24 anonim ***** válasza:
71%
patron: kéjgáz, dinitrogén-oxid. szüléskor is azt adják fájdalomcsillapításra. 9 órán át szívtam. egy ideig fájdalomcsillapító, aztán nevettet, végül megszokod, és semmi. max. lelki függés lehet a kellemes érzés miatt. az sem egyszerű. milyen "tüneteket" észlelsz? abból lehet következtetni a drogra.
2009. dec. 24. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!