Milyen "kábítószereket" használnak ma a fiatalok? Mi az hogy "elszívok egy patront"? Milyen patront?
úgy értem, amihez könnyen hozzájutnak. Mikkel tömik magukat és honnan szerzik be? jó lenne ha valaki írna valami konkrétat, mert aggódom a fiam miatt.
És mi az a "patron"?
Ha jól sejtem, a habszifonos patronra gondol. Régebben elmagyarázták nekem is hogy kell azt elszívni, állítólag nevetőgáz hatású vagy mi a fene, én még nem próbáltam. Nagyobb boltokban árulják ha jól tudom, és nagyon könnyen beszerezhető. Kisebb boltokban viszont nem biztos, hogy kiadják, ha nagyon fiatal.
Közben kigugliztam, ezt találtam magyarország leghíresebb kábítószeres oldalán: [link]
Egyéb drogok: öngyújtótöltőgáz, egy flakonnal 1.5-2 órára elvan magával, rendkívül gyorsan hat, és a hatása nagyon durva. Sajnos saját tapasztalatomból tudom, hogy ha véletlenül gázozik a fiad, akkor se lehet igazán lebeszélni róla, mivel elég jó érzés amikor be van gázozva valaki, és arról lemondani nem szívesen tenné. Ha még egyáltalán nem vetted észre rajta, viszont látod hogy esetleg érdekli a téma, sürgősen beszélj vele, világosítsd fel hogy ez mekkora hülyeség. Hihetelenül roncsolja kb mindenünket. Nekem a memóriám gyengült jelentősen, nem tudom annak hatására-e, de mostanába alig tudok tanulni. Nemrég itt szegeden egy kis cigánygyerek is meghalt (13 éves!!!). Gondolom ferdén szívta a gázt, és lefagyott a tüdeje.
Aztán ugyebár a jó öreg marihuána. Nem tudom, a fiad mennyire hajlamos rá. Simán le lehet valakiről venni, ha füvezik, elvonási tünetek, rossz társaság, stb. Ha úgymond "partyarc", akkor valószínű már kipróbálta, véleményem szerint azzal semmi gond nincs (én is ide tartozok). Ha meg teljesen dohányzásellenes, akkor esetleg még ki se próbálta.
Következő a hajnalkamag, pontosan én se vágom a lényegét, olvass utána a linken. Ha jól rémlik azt mondták, hogy olyan a hatása mint az LSD-nek (de nem akarok nagy ökörséget mondani).
Van még egy, ami partydrog lehet, a rush. Ennek is utánaolvashatsz. Az leginkább a nyálkahártyát károsítja.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!