Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen "kábítószereket"...

Milyen "kábítószereket" használnak ma a fiatalok? Mi az hogy "elszívok egy patront"? Milyen patront?

Figyelt kérdés

úgy értem, amihez könnyen hozzájutnak. Mikkel tömik magukat és honnan szerzik be? jó lenne ha valaki írna valami konkrétat, mert aggódom a fiam miatt.

És mi az a "patron"?

2009. dec. 24. 22:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
régi szódásszifonok tetejét szokták általában használni vagy valami hasonló kis "kütyüt" amivel ki tudják nyomni belőle a gázt, azt engedik lufiba, és azt szívják be és vissza, így érik el a mámoros hatást
2009. dec. 24. 22:51
 12/24 anonim ***** válasza:

Ne csak a konkrét drogokban gondolkozz, mert lehet, hogy egyszerűbb a megoldás.

Gondolok például a ragasztózásra, vagy ugyanezt etil-alkohollal. Én gyógyszerre ittam tizenévesen.

Disznó kérdés, de a szobáját, még nem kutattad át???

2009. dec. 24. 22:51
 13/24 anonim ***** válasza:

Ferdén szívás: nem figyelt arra, hogy a palack lefelé álljon, és csak a palack tetejében lévő gázt szívja, hanem vízszintesen tartotta, és a nagy nyomáson folyékony gáz a tüdejébe mászott, és lefagyott tőle.

Sajnos a mai fiatalság már csak ilyen, ha a fiad elvekben nem tartózkodik az ilyen drogoktól, valószínűleg ki fogja próbálni. Egyébként pedig nem kell félteni annyira, ha van esze, nem fog hülyeséget csinálni;)

2009. dec. 24. 22:52
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
és azért azt tudni kell hogy sok fiatal csak kíváncsiságból kipróbál dolgokat, esetleg csinálja pár alkalommal majd abbahagyja belátva hogy nem sok értelme van, hülyeség. hidd el, olyan gyerekek, akikről a szüleik nem is gondolják, mert hajtja őket a kíváncsiág. pl. rólam sem tudják a szüleim hogy kipróbáltam ezt-azt, pedig biztos szívrohamot kapnának, én csak kíváncsi voltam, kipróbáltam aztán többet nem. van aki egy ideig csinálja a dolgokat, patront, speed-et extasy, hogy jobban tudjanak bulizni aztán abbahagyják. az a veszélyes aki könnyűdrogokról átlép a keményebbek világába...nem tudjuk a fiad melyik kategóriához tartozik
2009. dec. 24. 22:57
 15/24 A kérdező kommentje:
a szobáját nem kutattam át és nem is fogom (ez nálam nem fér bele, hiszen én sem tűrném el, hogy az anyám - vagy bárki más - a szobámban kutakodjon). Konkrét tüneteket nem fedeztem fel nála, csupán annyi, hogy mostanában furcsa lett, alig beszélget velem, inkább a szobájába húzódik és nem tart velem hosszú szemkontaktust. Mintha titkolózna.
2009. dec. 24. 23:00
 16/24 anonim ***** válasza:

a drogos témához nem tudok hozzászólni de:

én is egy ideje elhúzódok a szüleimtől, nem beszélgetünk, a szobámban egyedül vagyok, és nem hogy drogot, de még csak a cigit se próbáltam ki, és nem titkolok semmit, csak most ilyen a közérzetem (pár hónapja)

2009. dec. 24. 23:04
 17/24 A kérdező kommentje:
de nemrég hallottam beszélgetni az egyik haverjával. valami szívásról meg tripről... nem tudtam mire vélni.
2009. dec. 24. 23:23
 18/24 anonim ***** válasza:
hm, ezesetben nemszóltam.. pedig reméltem hogy ő is csak ilyen lelkületű :(
2009. dec. 24. 23:35
 19/24 anonim ***** válasza:

nem szegyen, hogy aggódsz a gyerekedért, úgyis átnézheted a szobáját, hogy ő közben nincs itthon, te meg csak bemész takaritani. Aztán lehet, hogy véletlen találsz valamit. Nálunk annak idején anyám így tett, és igen, megtalálta a csikkeket, meg a füvet. Jó kis cirkusz lett belőle:D Azért azt hiszem így 10 év távlatából jól jártam. Ha majd egyszer lesz gyerekem és gyanuba keveredik,én se állnám meg, hogy ne nézzem át a szobáját. Itt már hülyeség a privát szférát tiszteleni, mert lehet, hogy az életéről van szó. Még akkor is ha ez most drámázásnak tűnik. Inkább derüljön ki, hogy túlreagáltad, és nincsen semmi baj, mint, hogy hónapokkal később valami sokkal nagyobb baj, ami ráadásul végig ott ment az orrod előtt, csak mert te magad előtt se akartad beismerni, hogy baj van.

(a gyógyszerre ivős.jah és füves.ex)

2009. dec. 25. 19:20
 20/24 A kérdező kommentje:
igazad van, kedves utolsó. Holnap úgyis szombat, valószínűleg elmegy egy barátjához, én meg "hétvégi nagytakarítást" végzek.
2009. dec. 25. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!