Szerintetek ez pánikroham lehetett?
Nem tudom mi ez. Pl én is nehéz helyzetben vagyok, beteg vagyk, de anyámék nemigazán sajnálnak, legfeljebb egy kicsit.
Vizsgáltasd ki magad. Pl. vérvétel alap...többit háziovos megmondja.Az is lehet, hogy van valami bajod és erre még r s pániklsz(így van ez velem is), de lehet az is hogy pszihés.
Egyébként lány vagy?
Nekem egy jó doki mondta, ilyen tüneteket csak lányok tudnak csinálni.Meg a vagdosás az nem normális. Nekem van egy fogadott hugom, ő is ezt csinálja magával.Igaz neki meghalt a 18 éves barátja.
Ha a doki nem talál semmit akkor pszichiáter/pszihológus-hoz kell menned.Ő majd felír gyógyszert ezekre a vélt rohamokra. - most nem azért mondom, hogy el vegyem a kedved, de nála derülhet ki, hogy valós-e a problémád vagy
depresszió vagy pánikbetegséged van-e.Mert ha gyógyszeres kezelés nem segít és te elájulsz akkor pszihés betegségről van szó.
Amúgy tényleg ne vagdos magad, meg ne csinálj hülyeséget mert azzal rá is teszel egy lapáttal és azzal biztos elkönyvelnek dilisnek és közben meg lehet valami valós bajod van...stb.(bocs a sok dumáért)
Első vagyok, ezt a mondatot el....tam:
"Mert ha gyógyszeres kezelés nem segít és te elájulsz akkor pszihés betegségről van szó. "
Azt akarom mondani, hogy akkor nem idegi alapon van, már mint ha ugyanúgy rosszul érzed magad.
Koszonom a válaszodat.:)
Lány vagyok igen,de a joistenre megeskuszom,hogy nem játszottam el..minek játszottam volna?Felesleges,17évesen annyi eszem van.Anyám engem egy kicsit se sajnál.ebben nem azt látja,hogy segítségre szorulok,hanem még gúnyolodik rajtam,hogy ha akarok mehetek zárt osztályra,hulyék kozé,meg h melyiket választom,a dilidokit,vagy azt aki majd begyogyszerez...meg ilyenek.Allitolag most intez nekem pszichologust,de valszeg nagy esely van rá,hogy elkuld pszichiáterhez,mert itt a duma sajnos nemhiszem,hogy fog segíteni.
Tudom,hogy idegen vagy,nem ismerzs,nem voltál ott,de konyorgom,higyj nekem,hogy nem játszottam el...:(((( azt azért nem lehet,hogy annyira gorcsben van a kezem,hogy nemtudom mozgatni,mert zsibbad,meg remegek,zihálok és zokogok...
Én elhiszem neked, hogy baj van meg hogy nem direkt csinálod. De ez lehet valami tudat alatti dolog is amire így reagálsz. Azért mondtam szakorvos, aztán kiderül.
kérdés:
Pihenés(nyugalmi helyzetben) közben érzed a szívdobogásod? mert ugye írtad, hogy görcsölsz is. Az lehet magnézium hiány is.Ha a háziorvos esetleg ír neked laborba beutalót akkor kérd meg, hogy jelölje be a magnézium szintet is stb.
Volt már EKG-d?
Nekem is hasonló tüneteim voltak, bár nekem nem volt soha vágás a csuklómon, mert nem szadizom/tam magam egyszer sem, és elájulásig nem jutottam, de sokszor közel jártam hozzá.
Kicsit szedd össze magad, engem kezeltek pánikbetegséggel és súlyos szorongással. Seggberúgásnak jók azok, amiket a pszichiáter felír, de nekem sokat segített a pszichológusom is. Minden legyőzhető, gondolom suli, magánéleti vagy hasonló szorongások felerősödtek benned.
Suliban minden rendben megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!