Ugye ez lehet csak siman panikroham? Ugye?
Figyelt kérdés
Emetofpbiam van. Egy hete ilyenkor hanytam es ez mar lefekvesnel is az agyamba volt hogy mi van ha megint?! Most eleg eros mar szinte oklendezesszeru hanyingerre ebredtem mint multheten kb. Ugxan ebben az idopontba. De akkor hanytam is. Annyira megvagyok ijedve ugye csak panik? Ugye a panik is felkolthet igy? Ugye?2014. márc. 17. 05:12
1/3 A kérdező kommentje:
Multheten virus volt most nemtudom de barmilyen kajara gondolok szinte oklendezek rettegek h hanyni fogok nemtudom micdinaljak
2014. márc. 17. 05:25
2/3 seshoumaru válasza:
Ne itt kerj erre tanacsot,szerintem nagyon sürgösen menny orvoshoz vannak mar erre is super kezelesek. Ne felj, minden ok lessz, csak menj l dokihoz,es mond el a panaszodat.
3/3 anonim válasza:
A hányástól való fóbia miatt persze hogy felébredhetsz. De ha nem tudod leküzdeni, akkor feltétlenül menj el orvoshoz, lehet hogy egy nyugtató is segithet, és óvatosan, keveset egyél, gondosan válogasd meg mit eszel, némely nehéz, zsiros étel fóbia nélkül is hányáshoz vezethet. És ha elmúlik a pánikroham, próbálj ne stresszelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!