Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért izzadok ennyire a...

Miért izzadok ennyire a fizikai munkától?

Figyelt kérdés

Bármilyen fizikai jellegű munkát csinálok hosszabb ideg elkezdek izzadni, de elég rendesen.

Ma délután is levágtam a füvet kb 1 óra volt , de a hátamon tiszta víz volt a póló.

Ez csak egy példa volt, lehet bármi elég hamar elkezdek izzadni, akkor is ha nem megerőltető a munka.

Utána nem vagyok fáradt , nem érzem magam rosszul csak le vagyok izzadva és folyik rajtam a víz.

Mitől lehet ez ?

2014. ápr. 20. 22:27
 1/5 anonim válasza:
Nem kell megijedni. Sok ember nem visz be elég sót, ezért nem tud izzadni még nyáron se. Az izzadás, egy méregtelenítő folyamat, örülni kell neki.Az izzadás arra is szolgál, hogy megakadályozza, hogy a test túlhevüljön. Persze vannak akik genetikailag jobban hajlamosak az izzadásra, s vannak akik nem. Nem próbáld meg izzadásgátlókkal megakadályozni, mert azok aluminiumsókat tartalmaznak, amik eltömítik az izzadást elősegítő nyirokcsomókat és rákot okoznak. mióta piacra kerültek a dezodorok, minden 4. mellrákos féfi, csak ezt nem reklámozzák.
2014. ápr. 20. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez még nagyon messze van a hiperhidrózistól, igyál több vizet és egyél több sót. A só fontos szerepet játszik a vízháztartásban.
2014. ápr. 20. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:

nincs túlsúlyod? ha van egy 10-20 kiló plusz rajtad és nem mozogsz gyakran akkor az ilyenektől nagyon tudsz izzadni

kardiózz rendszeresen és csökkeni fog

2014. ápr. 20. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így vagyok ezzel.Gondolom sport hatására is.Nagyon kellemetlen,bár az okát nem tudom.FLP-nek van deo-ja,ami nem eltömi a pórusokat,mint a legtöbb deo.Izzadsz tőle csak nem lesz szaga az izzadásnak.Nagyon jó,csak kicsit drága 92g/1600ft.
2014. ápr. 21. 00:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok izzadság szagú csak a víz folyik rólam. Túlsúlyom nincs 185/70kg vagyok.

A válaszokat köszönöm.

2014. ápr. 21. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!