Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet a nehéz fizikai munkától...

Lehet a nehéz fizikai munkától rendszertelen a mensim? Kb.200-400kg-ot mozgatok meg naponta. Nem tudom, hogy lesz így picikénk? ! írjon aki szintén nehéz fizikai munkát végez,

Figyelt kérdés
2009. márc. 6. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
szia! én nővér vagyok egy elég gyakran mozgattunk 100-120 kilós betegeket fél napokon át. soha nem volt gond a mensimmel. elképzelhető hogy más oka is lehet. (amikor akartunk babát rögtön terhes lettem az első hónapban). de beszélj egy nődokival is Ő mit mond.
2009. márc. 6. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is nehéz fizikai munkát végzek,eléggé rendszertelen a mensim is,de nem hiszem a nehéz munka miatt,mi is nagyon szeretnénk már babut
2009. márc. 6. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Kezd el szedni a barátcserje kapszulát, az beállitja! Nekem is az segitett.
2009. márc. 6. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!Én pékségben dagasztottam,napi 500kg-ot megmozgattam liszteszsák és tészta formájában,és a legnagyobb hajtás idején fogant meg a picikénk.Ne aggódj,ha maradni akar a baba,akkor ott is marad.:-))

Nagyon erősek tudnak ám lenni,attól függetlenül,hogy milyen picikék.

9+4hetes

2009. márc. 6. 21:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Cickafark tablettát próbáltad már,nekem 3 hónap alatt segített.

(utolsó)

2009. márc. 6. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is fizikai munkát végzek!12 óra alatt kb. 18-20tonnát mozgatok meg 10-15kg-onként!Semmi baj a menzimmel!Ja és most vagyok 5hetes,és amig a doki nem mondja ki a végső szót,addig náthával vettek táppénzre!
2009. márc. 7. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!