Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet e hogy végre babát...

Lehet e hogy végre babát várok vagy csak a fizikai munkától volt az hogy csak egy kevés barnás folyásom volt?

Figyelt kérdés

sziasztok a párommal már egy ideje próbálkozunk a babával

és most tegnap időre pontosan megjött de nem volt csak 2 csepp barnás folyás de a hasam ugyan úgy görcsöl mint amikor rendesen megjön a hőm-.37c,de a múlthéten elég nehéz fizikai munkát végeztem és így nem tudom hogy attól volt e ilyen a menszeszem vagy végre babát várok szerintetek?

2011. júl. 13. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy meg fog jönni és most így indul be! Szerintem még ne éld bele magad, csak ha két nap múlva sem jön meg!
2011. júl. 13. 11:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha a hőd 37, az elég sokat elárul ( persze csak ha nem vagy beteg) csinálj egy tesztet!

Szerintem meg igenis lehetsz terhes. És még pár hét múlva is lehet barnás foltod. Nekem volt (mondjuk jól meg is ijedtem, ez volt a 6.héten) ma már 9 hónapos a kicsim :)

Sok sikert!!!!!

2011. júl. 13. 14:23
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat teszteltem már tegnap és ma is és mind kettő pozitív lett úgyhogy úgy néz ki úton az én picikém :)
2011. júl. 14. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!