Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akik műszakban dolgoznak...

Akik műszakban dolgoznak hogyan bírják? A éjszakázás mennyire visel meg titeket?

Figyelt kérdés

Váltott műszakban dolgozom (12 órázok). Össze vissza járok. Csak egy példa: van amikor hétfőn nappal megyek kedden éjszaka. Van hogy 2 nappal egymás után közben egy pihenő nap, majd nappal éjszaka. Van, hogy 1-2 éjszaka és alvónap után egyből nappalra megyek.

Eddig nem volt sok gondom, de néha (mostanság sűrűn) teljesen felborult az alvásom. Hazajövök éjszakásból fürdés, stb 8-ra ágyban vagyok. Hiába húzom fel az órát délre, vagy 3-ra képtelen vagyok felkelni, legtöbbször délután 5 körül kelek fel. Viszont egész éjszaka nem tudok utána aludni.

Pl tegnap alvónapom volt reggel hazajöttem lefeküdtem és fél 5kor keltem fel. Éjszaka persze semmit nem aludtam reggel 6-kor sikerült elaludnom.

Ha azt nézzük időben nem sokat alszok, viszont így felborult az egész és kicsit érzem magamon. Van hogy úgy megyek alvónap után dolgozni, hogy nem alszok semmit, lehúzom a 12 órát és mire hazajövök már hányingerem van a fáradságtól.

Ti hogy csináljátok?

Tudnátok valami tanácsot adni hogyan lehetne visszaállni?

2014. ápr. 19. 14:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!