Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az állandó éjszakázás árt az...

Az állandó éjszakázás árt az egészségnek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 09:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze,felborul a normális,megszokott rendszer,emésztési problémák,gyomorégés,kimerültség,ezek kezdetben.Tartósan ezekből immunrendszer gyengülése,gyomorfekély stb...

Én csináltam évekig..össze tudja kutyulni az ember életét,nappal nem lehet kipihenni.(Nekem gyomorfekélyem lett egyébként.)

2010. máj. 27. 09:33
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos igen.
2010. máj. 27. 10:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Az a nappaltól függ.
2010. máj. 27. 19:15
 4/14 anonim ***** válasza:
IGEN
2010. máj. 31. 13:23
 5/14 anonim ***** válasza:
de attól függ miért éjszakázol.
2010. máj. 31. 13:23
 6/14 A kérdező kommentje:
Éjszaka dolgozom,nappal pihenek.Kb. 6-7 órát alszom.De állandóan fáradt és ingerlékeny vagyok.:(
2010. máj. 31. 14:21
 7/14 anonim ***** válasza:

6-7 óra alvással nekem a nappalozás is ártana.

Kevés.

2010. máj. 31. 18:21
 8/14 anonim ***** válasza:

hát igen,az a baj hogy az éjszakázást alig van olyan, aki meg tudja szokni.Talán nem is lehet..

Esetleg valami egészségi problémáról nem tudsz?(Ami lehet neked)

2010. jún. 1. 16:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Na azért itt tegyünk rendet a kérdés körül, mart nagyon nem mindegy.

Ha az a kérdés hogy árt e az egészségnek a 3 műszakba járás és azon belül az éjszakázás akkor, igen árt.

DE ha valaki állandó éjszakás a munkájánál fogva mint én az egyáltalán nem (erről amúgy vannak is kutatások). Már több mint 10 éve csinálom és kifejezetten nyugtató éjszaka dolgozni a nyűzsgő délelötött, pedig átaludni. :)

2010. jún. 2. 03:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Ártalmas.

Pl éjszakás nővérek elkezdtek hamarabb rákosodni vagy mi a szösz.

ami a lényeg hogy vannak különböző rezgéshullámok theta delta gamma alfa stb...

ezek közül az egyik (keressetek valahogy rá én régebben botlottam egy ilyen meglehetősen hivatalos iratba anetten) kimondottan passzos az alvásunkhoz, mondhatni nélkülözhetetlen (idővel következményei lehetnek), és nappal nincs. ezt jól megasszondtam, de hergeld fel magad keress rá valahogy, a lényeg, hogy valami irányt mutattam.

2010. jún. 4. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!