Mi tévő legyek? Ma voltam vérvételen és ez esett meg.
Semmi bajod nem lesz, mindig új, steril tűket használnak. Nagyon kicsi az esélye, hogy bármi bajod legyen.
Azért kék, mert "bénázott" a kishölgy, bár neki is meg kell tanulnia valamikor.
Biztos ott van az a csík?
Én értem, hogy neki meg kell tanulnia nem is haragszom rá ezért, senki nem profinak születik vagy nagyon kevesen :D Csak fáj és ez a rossz, mert takarítanom kéne(anyu meg haragszik hanem :D) de próbálkozok fájdalomcsillapítóval hátha..
Igen itt van fél órája vettem észre azóta nem nagyon mozdult.
Meg azért elhiszem én, hogy steril tű meg minden de azért szeretem ha biztosra megyünk.Na mindegy
1. vagyok.
Jó a hozzáállás. Nem azért mondom, nem is ezzel akartam jönni, de biológus vagyok, tényleg kicsi az esély rá.
A csík is lehet a bénázástól. Rajzol meg egy tollal a csík végét (egy kis csíkot) és tudod figyelni, hogy halad-e.
Borogasd hidegen vagy jegeld, attól hamarabb visszahúzódik.
Na én meg majd most szeretnék SZTE-TTIK biológiára menni! :D
A kis hölggyel tényleg semmi problémám és nem is neheztelek rá csak remélni tudom, hogy hozzá járultam, hogy ügyesebb legyen :D Szegényt, ahogy láttam éri épp elég stressz ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!