Mit tegyek, hogy ne legyek éhes reggelente?
(lehet hogy rossz kategória, bocsánat)
Szóval nem tudom miért, de minden reggel úgy ébredek hogy farkaséhes vagyok, akár eszek este, akár nem, akár végzek fizikai munkát napközben, akár nem, egyszerűen úgy érzem mintha egy hete nem ettem volna semmit. Eddig volt alkalmam enni munka előtt, de most kb délig még munkában sem tudok, hiába csinálok szendvicset vagy valamit és így alig tudok meglenni, nagyon rosszul vagyok az éhségtől. Tudtok valamit tanácsolni, hogy mit lehet ez ellen tenni, vagy marad a korábban kelés és itthon evés?
Ha egy pohár vízbe belefacsarsz egy fél, esetleg egy egész citromot, az jót tesz a savasság ellen, az éhséget is csökkenti. Éhgyomorra kell meginni.
Viszont egészségesebb lenne, ha ennél. Inkább kelj fel korábban, bár szerintem az egyszerű dolgokhoz nem kell sok idő. Valami puffasztott rizst sem tudnál délelőtt rágcsálni, vagy kekszet? Azokat tényleg csak előveszed, felnyitod és bekapkodsz pár szeletet/darabot, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!