Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mivel érhetném el hogy holnapr...

Mivel érhetném el hogy holnapra beteg legyek?

Figyelt kérdés

Holnap nincs èrtelme bemenni a suliba. Ofön, föcin, és angolon veszekedni fog a tanàr, mindig ìgy van, az egèsz óra ezzel megy el. Fizikán ès matekon nem lesz tanàr, helyetesìtès lesz. Biosz óra light-os lesz, mert péntek 6.óra. Ha semmit nem tanulunk, nincs èrtelme bemenni.

Ilyenek miatt még anya enged suliba: hasmenès, köhögès, megfàzàs.

Nèztem hasonló kèrdèseket ott azt olvastam hogy ha fogkrèm kerül a szembe akkor kötõhàrtya gyulladàsunk lehet. Ez beválhat?

Tùl vagyok terhelve, :-(

2014. ápr. 3. 18:02
 1/3 anonim válasza:

1. Nem hiszem, hogy egy nap alatt annyira le tudnád magad betegíteni, hogy holnapra ne menj.

2. Ha anyukád hasmenés, köhögés és megfázás keretén belül is elenged suliba, akkor ne gondolkozz durvább dolgokon, mert a saját testi épségedet kockáztatod. Ha neked megéri, hogy kötőhártyagyulaldást kapj csak egy pénteki sulis nap miatt, akkor gratulálok, értelmes ember lehetsz.

Gondolkozz előbb, mielőtt ilyeneket kiírsz. Vagy tudod mit? Akkor ennyire erővel ugorj le egy panelház tetejéről. Biztos nem fog kellened bemenni holnap. -.-

2014. ápr. 3. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Sosem jó megbetegedíteni magad, egy nap suli miatt nem éri meg egész hétvégén betegeskedni. Én most kaptam el nemrég valami vírust és bár nem volt komolyabb bajom, ne tudd meg, hogy milyen kellemetlen...Én is suliba járok amúgy és nekünk is könnyű napunk lesz holnap, de pont ezért megyek be, lehet hülyülni a többiekkel, nem kell dogákon stresszelned magad, kiengedheted a gőzt :)

Amúgy az elég érdekes, hogy Anyukád beküld hasmenéssel suliba, én azzal sosem mentem be...Igaz gyakran nem is kapom el, de az utóbbi időben kétszer is...És nagyon kellemetlen, mi értelme van egy sulis napot lecserélni egy betegségre,egész napos rosszullétre? Mellesleg a kötőhártya gyulladásnak lehetnek szövődményei is...

2014. ápr. 3. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem is anyum eléggé komolyan veszi, de nyugi túl lehet járni az eszén;))én tegnap kipróbáltam: sós kávé, ketchupos tej, sós tej, semmi bajom nem lett tőle csak nagyin ütős az ízük :D, anyum tudja hogy hogyan csináltam belemártottam magamnak lázat a teába és leráztam amennyire kellett, de mostmár oda üj mellém így nem tudok macerálni vele:/xd. Én tegnap úgy csináltam hogy "jajj, anya olyan rosszul vagyok(gyötrő fej, gyötrő fej...), előtte kicsit megcsipkedtem az arcomat, és megdörzsöltem, és úgy piros és forró lesz mintha lázas lennél, de nekem megmértük a lázam és egy hőemelkedést tudtam magamból kicsikarni, de itthon vagyok:)) kiharcoltam :DD sok sikert!;)
2014. ápr. 7. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!