Lánynak és fiúnak is szoktam érzem magam. Ezt ki lehet nőni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy lelkileg nő vagyok, de ha nagyon hiú vagyok akkor csak férfiként szeretek viselkedni. A szüleim elég rosszul neveltek fel pl nemi szerepek szempontjából, ezenkívül így Úgy érzem hogy én férfi akarok lenni..de apám előtt (akivel mindig is rossz volt a viszonyom) olyan kislányosnak érzem magam, aki állandóan parancsolgat nekem és sose tanított engemet arra hogy férfi legyek. Ezt mondjam el a családnak (hogy hibásan neveltek) vagy várjak rá amíg végre elköltözhetek tőlük.2014. ápr. 1. 14:39
11/12 anonim válasza:
Nem őt nevettem ki,hanem egy korábbi hozzászólót,mivel nevetséges dolgot írt.
12/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Elérted már a kamaszkort?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!