Lánynak és fiúnak is szoktam érzem magam. Ezt ki lehet nőni?
Hány éves vagy?
Meleg vagy?
Egyébként hogy ki lehet-e nőni, valószínű, hogy ha majd értelmesebb közegbe kerülsz, sokat változik még majd a személyiséged.
Háy éves vagy?
A neveléssel nem lehet befolyásolni a nemi identitást.
A címkékhez a meleget is beraktad, a nemi identitás (fiú-lány-semleges nemű) és a szexuális irányultság (hetero-meleg) nem összefüggő fogalmak.
Én transzszexuális vagyok, fiú testben születtem, fiúnak neveltek, de ma már nőként élek, mert annak érzem magam.
Lehet csak azért érzed ezeket, mert nagyon szélsőséges, egysíkú nemi szerepeket látsz magad előtt.
Nézzél bele a bugyogódba, és ha p.csöd van, akkor fiú vagy, ha meg pünid, akkor lány. Érted?
Ha meg hím vagy, akkor állj neki sportolni, gyúrni, attól majd megerősödik az identitásod és elmúlnak a ferde gondolataid.
xD
Utolsó képzeld el én meleg vagyok és én is szoktam konditerembe járni:)
Attól még nem leszel "nő",mert egy erősebb,agresszívebb férfivel szemben alárendeltebbnek érzed magad.
Vannak dominánsabb egyedek,akik szeretnek elnyomni másokat.
De vannak olyan nők is pl,akik ezzel szembe szállnak.
Mint egy előttem lévő transznemű is írta ezt nem lehet neveléssel befolyásolni.A transzneműség nem csak ennyiből áll.Hanem pl idegennek érzik a nemükre utaló,intim testrészeiket.
"sosem tanított meg arra,hogy férfi legyek"-örülj neki.
Olyan nincs,hogy egyfajta típusú férfi,és nem is kell mindenkinek olyannak lennie,mint az apád.Sokfajta férfi van.
Amúgy meg a nők sem és a meleg fiúk sem várják el,hogy vmi sztereoptíp férfi legyél.Olyanok társaságát keresd,akik olyannak szeretnek,amilyen vagy.
Látnád az úton mennyi ilyen "hű de kemény majd szét esik" felvett mozgás kultúrával rendelkező egyént látni.Annyira nem természetesek,de nagy részük ki is növi ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!