Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az mi hogy kb 2 hete minden...

Az mi hogy kb 2 hete minden nap faj a fejem lehet front erzekeny vagyok?

Figyelt kérdés
2014. márc. 27. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi a vérnyomásod?De nem hinni,kell,hanem orvoshoz menni.
2014. márc. 27. 22:46
 2/3 anonim válasza:
Ki kell deríteni az okát!Nem lehet tudni nem-e magas vérnyomás ,de az alacsony vérnyomás is okozza,ezért ehhez 1 szakember kell. Ezen kívül most az utóbbi időben erősen szeles idők voltak attól is lehet ,illetve,ha huzatos helyen tartózkodtál.Én tapasztalom,hogy amikor jön a hideg és a szél akkor fáj a fejem.Ahogy megérkezik már elmúlik.Nem szoktam gyógyszert szedni rá,hanem több vizet iszom és az enyhíti.Még egy sejtésem van esetleg nyak csigolya probléma okozhat ,rosszul feküdtél és esetleg attól.De jobb egy orvoshoz fordulni mindenképp.
2014. márc. 27. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon magas volt a vérnyomásod, amikor 2 hétig egyhuzamban fájt, menj orvoshoz, ki kell vizsgáltatni.
2014. márc. 28. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!