Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Létezik ilyen? Front érzékeny...

Létezik ilyen? Front érzékeny vagyok, de ennyire?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre többet fáj a fejem, rájöttem, hogy a front hatás miatt. Szinte elviselhetetlen a fájdalom, ezt már megszoktam, de újabban hányingerrel, szédüléssel és néha hányással jár. tényleg front vagy lehet más bajom van? Az az érdekes, hogy valóban nem rendszeres, ebből gondolom, hogy front,de a hányinger és az enyhe szédülés csak akkor jelentkezik, amikor ennyire fáj a fejem. (gyógyszer nem segít, kialudni nem tudom) Van erre megoldás? Van egyáltalán ilyen, összefügghet a kettő?
2010. máj. 17. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet attól is igen. Első körben össze kell hasonlítani, hogy tényleg a gyors légnyomásváltozással függ-e össze, vagy nem. Azért előfordulhat 5-10 nap is front nélkül, ilyenkor nem szabadna tehát jönnie.
2010. máj. 17. 21:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer tobb, mint egy hetig folyamatosan fajt a fejem (a fajdalomcsillapito elmulasztotta, de aztan megint fajt), szerintem a fronttol, mert nagyon hulye, esos ido volt.
2010. máj. 18. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!