Front érzékeny vagyok mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Ha jön a hideg vagy a meleg front akkor azt se tudom fiú vagyok vagy lány.Fáj a fejem szédelgek stb .Nem tudok dolgozni vezetni kb semmit. Orvoshoz semmi értelme menni úgyse talál semmit se .....2014. márc. 24. 15:08
1/4 anonim válasza:
nem hat semmit a gyógyszer nekem sem, nincs mit tenni. a doki is azt mondta hogy hiába adna beutalót, front miatt nem talál semmit. de vannak élelmiszerek amik hatással vannak. pl ha ma csokit eszek akkor holnap migrénem van. ( még jo h nem eszek édeset :) )
2/4 A kérdező kommentje:
Lisztes dolgoktól kapok migrent ....persze a rutén teszt elvégzésére várok már hónapok óta ...... Magyar egészségügy...
2014. márc. 24. 15:21
3/4 anonim válasza:
a férjem Béres antifront cseppet használ és elmondása szerint neki jót tesz
4/4 anonim válasza:
Na én pont ugyanígy vagyok! Teljesen kikészítenek már ezek a frontváltozások.. 2 napig olyan migrénem volt, hogy a fájdalomcsillapító sem ért semmit.. Ma reggel pedig mikor felkeltem úgy szédültem, hogy alig tudtam kimenni a fürdőszobába. Majd mikor visszafeküdtem forgott minden mint akit fejbe vertek. Mostmár jobb, de a fejem sajog össze-vissza. A legrosszabb, hogy erre nekem se tudott az orvos mondani semmit. Pedig ilyet esetekben semmire nem vagyok képes csak feküdni.. se koncentrálni, se vezetni, se semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!