Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez normális?! Lent leírom

Ez normális?! Lent leírom

Figyelt kérdés

Mostanában olyan sokat idegeskedek,minden apróságon felhúzom magam.Anyuék szerint idegbeteg vagyok.Hát igen..

Már több éve a súlyproblémámmal küzdök tehetetlenül..Anyám

"segíteni akar" a fogyásban.Ilyen salátákat meg csirkemelleket kell ennem,ezt is eszem.De hogy már 1 hete ezt eszem,meguntam..Mikor nem akarom megenni és anyám izél velem vagy ideges vagyok akkor rám tör a szorongás,olyan ideg lesz bennem hogy a fejemet bele akarom vágni egy falba vagy valamit vágjak magamba vagy vágjam fel az ereim .. Remegek ilyenkor.Nem bírom:(( Segítsetek.. nagyon rossz!!Ez normális?

2014. márc. 20. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért vagy ideges, mert éhes vagy. Tényleg szükséged van a fogyásra? Szerintem Te is csak bedőltél annak a marhaságnak, hogy csak a csont és bőr lányok lehetnek szépek. De ez nem igaz. Szerintem ne számolgasd a kalóriákat, hanem egyél amit szeretsz és éld az életed boldogan!
2014. márc. 20. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
magneB6 az jo az idegeidre. nekem is azt mondta anyu h idegbeteg vagyok, Elkezdtem magnéziumot enni, full nyugodt vagyok. nincs dühkitörésem, és kiröhőgőm anyut ha veszekedni akar
2014. márc. 20. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:
1# ha neki gond a súlya, akkor támogatni kell, motiválni, nem pedig azt mondani, hogy a vékony lányok stb. A súlytöbblet az eü. problémához vezet. nem anorexiásnak kell lenni, csak a magassághoz megfelelő testsúlyunak. Ha minden nap tornázik, nem idegeskedik, és odafigyel az étkezésre, szép alakja lesz
2014. márc. 20. 17:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) De én igenis fogyni akarok mert 99 kiló vagyok 13 éves létemre.. :( Nagyon rossz így élni..Senkinek nem kívánom
2014. márc. 21. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!