A bátyám másfél évvel idősebb mint én,drogfüggő és ebből szoktak problémák lenni.A szüleim sajnos elváltak és anyukámmal élünk.Amikor nincs magánál nekem szokott jönni és olyankor ha anya itthon van felemeli arrébb rakja és megüt engem.Egyszer majdnem eltörte az orom és majdnem betörte a fejemet.Nem félek attól,hogy megüt de ha nem szeretnék akkor is elkezdek remegni és sírógörcsöt kapok amint abbahagytuk a veszekedést.Nem tudja valaki mit tehetnék,hogy elmúljon a remegés?
Téged a remegés jobban zavar, mint az, hogy a bátyád drogfüggő? Ez komoly? Nem rajta kéne segíteni?
2014. febr. 13. 20:49
2/9 intrepid válasza:
Olyankor, ha be van tépve, ne veszekedjél vele.
2014. febr. 13. 20:57
3/9 anonim válasza:
ha drogfuggo akkor mar sehogy se tudsz segiteni rajta,neki kell eljutni.arra a szintre,hogy leteszi de ez ritka... kikene rakni.otthonrol..
2014. febr. 13. 20:58
4/9 anonim válasza:
Hello! Ez egy nagyon összetett helyzet, de a legfontosabb dolog az, hogy amikor józan, akkor próbáld megbeszélni vele, hogy forduljon szakemberhez, vagy próbáljon meg leszokni, mert tönkre teszi a családját. Ez az egyik lehetőség, a második az, hogy kibeszéled magad egy barátnak, vagy egy profi pszcihológusnak, mert ezzel magadat teszed tönkre... Kitartást!
2014. febr. 13. 21:09
5/9 anonim válasza:
Egyébként a remegés az természetes dolog ilyen stresszhelyzetben.
2014. febr. 13. 21:10
6/9 anonim válasza:
gondolom nem mondok újat azzal, hogy ez egy nagyon komplex probléma... a bátyádnak tényleg segítségre van szüksége, de amíg ezt be nem ismeri/ vagy amíg hatóság rá nem kényszeríti nem tudom mit tudnátok tenni.
Anyukáddal tudsz beszélni erről? vagy más olyan felnőttel, aki segíteni tud neked, akiben megbízol?
Konkrétan a remegésre: próbálj meg sétálni a friss levegőn, vagy épp jó forró zuhany, mézes tea, levendula illóolaj, ezek így általában idegességre nekem be szoktak válni
2014. febr. 13. 21:11
7/9 A kérdező kommentje:
Első ember dehogynem jobban zavar az hogy drogfüggő de rám egyáltalán bem hallgat sem senki másra...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!