Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ügyfélkapu-betegéletút?...

Ügyfélkapu-betegéletút? Nektek bejön ez a menüpont, és egyáltalán mit jelent? Most akkor ki fér hozzá? Bárki?

Figyelt kérdés

Tehát az ügyfélkapun van egy olyan "betegéletút"-lekérdezési lehetőség, hogy "itt láthatja, mely kezelőorvosok és mikor kérdezték le az Ön betegéletútját".

Na de nem csinál semmit, csak ugyanezt kiírja, ha rákattintok. Valakinél működik?

A másik:

Ehhez mégis milyen jogosultság kell? Valamikor van egy X bármilyen kezelőorvosom, és elég a TAJ-számom ismerete, és máris lekérdezi 10 évre visszamenőleg is a tudtom nélkül?

Ott valami olyasmire hivatkozik, hogy állítólag ha a kezelőorvos, akkor ahhoz van jogom, hogy tudjam, ha lekérdezte, de megtiltani nem tudom.

Na oké, csak éppen én magam is honnan tudom, hogy tényleg a kezelőorvosom-e, ha csak a TAJ kell hozzá? Ez azért nagyon durva így sztem ...

Tapasztalatok?

2014. febr. 11. 19:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Biztos ügyfélkapun nézték meg? A saját rendszerükben is látják...
2014. máj. 17. 12:42
 12/12 A kérdező kommentje:

a saját rendszerükben? ezt hogy érted? mit értesz saját rendszerük alatt?

egyébként meg dehogy látják, vagy ha egy adott kórház informatikai rendszerére gondolsz, akkor igen, bár ezt is le lehet tiltani, hiszen az orvosi titoktartás szakorvosok közt is érvényes!

2014. máj. 18. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!