Ügyfélkapu-betegéletút? Nektek bejön ez a menüpont, és egyáltalán mit jelent? Most akkor ki fér hozzá? Bárki?
Tehát az ügyfélkapun van egy olyan "betegéletút"-lekérdezési lehetőség, hogy "itt láthatja, mely kezelőorvosok és mikor kérdezték le az Ön betegéletútját".
Na de nem csinál semmit, csak ugyanezt kiírja, ha rákattintok. Valakinél működik?
A másik:
Ehhez mégis milyen jogosultság kell? Valamikor van egy X bármilyen kezelőorvosom, és elég a TAJ-számom ismerete, és máris lekérdezi 10 évre visszamenőleg is a tudtom nélkül?
Ott valami olyasmire hivatkozik, hogy állítólag ha a kezelőorvos, akkor ahhoz van jogom, hogy tudjam, ha lekérdezte, de megtiltani nem tudom.
Na oké, csak éppen én magam is honnan tudom, hogy tényleg a kezelőorvosom-e, ha csak a TAJ kell hozzá? Ez azért nagyon durva így sztem ...
Tapasztalatok?
nem hiszem el, napok óta ezt írja ki, bemásolom:
"""KEZELőORVOSI BETEGÉLETÚT NAPLÓ
Lekérdezés időpontja Intézmény neve Intézmény címe
Ezen az oldalon megtekintheti, hogy mely kezelőorvosok, mely időpontokban kérdezték le az Ön betegéletút adatát az Eüak. 11. §-(3) jogszabály által engedélyezett módon."""
1, mi ez az Eüak. 11. § (3) ?
2, és miért nem látok mégse semmit, ha egyszer ez egy elvileg létező menüpont? van akinek, sikerült már megnézni ezt?
sehol senki?
tök jó, mert a hivatalosan feltett kérdéseimre persze nincs válasz, de még az oldal webmesterétől se ... (miután már vagy 10x leráztak h nem hozzájuk tartozik, csak akkor tudnám h vajon az az oldal csak úgy magától működik és senki nem üzemelteti?
oké köszi, hát akkor nem nálam van a hiba, csak mindenesetre idegesítő, pont amikor kéne.
és főleg, mert emlékszem h nem is olyan rég még működött ...
Ezen a linken találsz egy űrlapot, ezt kell kitölteni és beadni személyesen az OEP-hez vagy elküldeni tértivevénnyel.Ha kéred és megadod a címet, ki kell értesíteniük amikor a letiltás megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!