Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék de olyan...

Hízni szeretnék de olyan menüpont nem volt. Tanács?

Figyelt kérdés

45kg 170cm vagyok SEMMIVEL nem tudok hízni pedig eszek mindig tele eszemmagam este tábla csoki és egyszerűen nem... :S

legfőképp mell popsi combra kéne hisz deszkának és pálcikának becéznek és már jó lenne vastagodni nagyon szeretnék kérlek örülnék tudnátok segíteni?

2011. szept. 27. 19:31
 1/10 A kérdező kommentje:
16/L
2011. szept. 27. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
ilyen alkat vagy. van 2-3 ismerősöm aki ugyan ezzel a problémával szenved, és semmi. Az egyik nemrég szült és meg sem mondaná róla az ember..
2011. szept. 27. 19:50
 3/10 A kérdező kommentje:
:( utálom magam ez miatt :S
2011. szept. 27. 19:52
 4/10 anonim ***** válasza:
mennyi ember örülne ha ilyen lehetne...én is szivesen átvenném..tudom valakinek ez pont olyan nehéz mint fogyni, de akkoris. :( cseréljüünk. :) :( 156/49kg
2011. szept. 27. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
cseréljünk 157/61:)
2011. szept. 27. 20:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Kérdező! (csak akkor olvasd el, ha nem unalomból tetted fel a kérdést)

Google-be írd be: builder.hu alapismeretek

1. találat, kezdd el olvasni.. nem sok. különös figyelemmel a tömegnövelére!!

elvileg ezután mindent tudsz, legfeljebb apró technikai részleteket kérdezel, mert mindent leírtak már.

2011. szept. 27. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Próbálj kétóránként enni valamit. Egyébként szívesen cserélnék! :)
2011. szept. 27. 20:21
 8/10 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm! nem unalomból..tényleg régóta tart és agyon rossz :S

higyjétek el ilyen alakkal sem könnyű,igaz modellkedtem vagyis elvégeztem egy tanfolyamot de nem szeretem hogy ennyire deszka vagyo khogy lógnak a ruháim rajtam :(

2011. szept. 27. 20:34
 9/10 anonim válasza:
Én is pont igy vagyok, bár egy kicsit, de cak egy pindurit jobb helyzetben :D (168/49) . Én már több mint két éve aktívan sportolok, így többet is eszem, és nem azt mondom, hogy hízom, de tartom ezt a súlyt. Egy hónapja volt olyan, hogy ki kellett hagynom az edzéseket két hétig, és már látszott rajtam, fogytam 3 kg-t, ami az én esetemben rengeteg, bár másnál észre sem vehető. Én délután minden órában eszem valami keveset legalább, mert éhes vagyok, este meg majdnem minden nap egy tábla csoki, de ezt semmit sem ér a sport nélkül! :D
2011. szept. 29. 12:57
 10/10 anonim ***** válasza:
de ma végre tiszta szerencsés vagy, írtam hol keress rá a builder.hu alapismereteire, ott megtalálod milyen módon kéne ennie egy nőnek, hogy kéne edzenie, hogy valami nőcis formát izmosítson magára. nyilván nem könnyű, mert edzeni, enni nem könnyű.. de nem is annyira nehéz.
2011. szept. 29. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!