Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nézik le sokan, azokat...

Miért nézik le sokan, azokat a nőket akiknek nem lehet gyerekük?

Figyelt kérdés

2014. febr. 9. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem nézik le. Én még soha nem találkoztam erre való példával, hogy bárkit lenéztek volna ezért. Pedig kis településen élek, egy faluban, ahol ugye eleve szokás az embereket kibeszélni, de ez nem jellemző, hogy valakit ezért nézzenek le, vagy beszéljenek ki.

Az inkább jellemző, hogy azt megszólják, aki egyáltalán nem akar gyereket, mondván, hogy állandóan csak sír, bekakil, sok vele a gond, stb. Az ilyeneket meg szokták szólni egy faluban. De amit te írtál, azért senkit nem szólnak meg erre mifelénk.

2014. febr. 9. 09:49
 2/4 anonim válasza:

Azokat nezik le, akik nem akarnak gyereket.

Akiknek nem lehet, azt inkäbb sajnäljäk.

2014. febr. 9. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom,ha ilyen előfordul(lenézik mert nem lehet gyereke)talán azt gondolják "csúnya előzmények" miatt(biztos volt már művi terhességmegszakítása)Talán...
2014. febr. 9. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem sem lehet, de én soha nem éreztem ilyet, hogy ezért engem lenéznének... azt inkább el tudom képzelni, hogy a nő saját maga nem képes elfogadni ezt a tényt és félreért esetleges megjegyzéseket... túl kell lépni rajta, a környezettel éreztetni, hogy ezután is van élet és azt nézni hogy hogy lehet "orvosolni" ezt a problémát (örökbe fogadás... bár tudom nem mindenki képes rá) nem pedig begubózni és önsajnálatba merülve élni... szerintem ha valaki látják hogy ettől nem áll meg az élet, akkor ők is máshogy viszonyulnak hozzá...
2014. febr. 9. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!