Sokan írják, hogy 1,5-2 éves gyerekük 15-19 kiló, kétévesek 20 kiló fölöttiek. Ők (hogy) találnak még pelenkát a gyermekükre?
Ahogy elnéztem, a pelusok kevesebb kilósokra vannak méretezve, nem beszélve az éjszakáról.
Puszta kíváncsiság.
Hát azért nem hiszem, hogy annyira gyakori a fent írt súlyok.
Egy átlag gyerek ovis korában 15kg.
De rákerestem a kedvedért, még 30kg-os gyereknek is van pelenka
1-es vagyok. Nem túl gyakori, de azért előfordul. Én 180 cm vagyok, a férjem 190, nyilván nem kicsi a gyerekem sem. Most kiscsoportos, az oviban a 28 gyerekből 3 akkora, mint a lányom, a többiek jóval kisebbek. Egyébként simán elmegy nagycsoportosnak.
Szomorú, hogy már csak a Libero van, bár nagyon jó minőségű, de nagyon drága is.
A fiam most 2 éves, még eszében sincs bilizni, de már lassan rá is kicsi az 5-ös pelus. 15 kg.
A fiam 2.5 éves, 15 kilós ( a nővére 4 éves és szintén 15 kilós :D )
nappalra bella háppy 5-ös pelust hord, éjjelre meg ennek a 6-os méretét. Libero-ból eggyel nagyobb kéne mindenből, ez a bella háppy többet bír!
3-as vagyok.
A párommal nem vagyunk kimagaslóan "nagyok". Én 170cm és 72kg-mal lettem terhes,12kg-ot híztam. A férjem 183cm és kb 90kg. A kislányunk 4950g és 55 cm született,első gyerek,és nem cukros,ahogy én sem voltam soha.
Ilyen lett,mit tehetnénk,genetika!:)))
Most 2évesen olyan mint egy 3-4éves. Viszont a családomban gyakori a nagy súllyal született baba. Anyám 165cm és az öcsémet 4580g szülte,ő most 23éves 198cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!