Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha éhgyomorra kell gyógyszert...

Ha éhgyomorra kell gyógyszert ennem, kávét se ihatok előtte?

Figyelt kérdés

2014. jan. 29. 07:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Azt amúgy sem jó éhgyomorra inni.
2014. jan. 29. 08:20
 2/20 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszer?
2014. jan. 29. 09:03
 3/20 A kérdező kommentje:
Letrox 50
2014. jan. 29. 09:30
 4/20 anonim ***** válasza:

Ihatsz előtte. Szintetikus tiroxin.

Azért, ha van még pajzsmirigyed akkor talán nézz utána miért nem működik jól, mert sokszor csak a gluténevés miatt alakul ki pajzsmirigy gyulladás, és ez teszi tönkre. És ez egy ideig még vissza is fordítható.

2014. jan. 29. 09:37
 5/20 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy szintetikus trioxin? Azt mondta a doki,hogy alul működik a pajzsmirigy,azért kell szedni.
2014. jan. 29. 09:44
 6/20 A kérdező kommentje:
bocs nem jól írtam,nem tri
2014. jan. 29. 09:45
 7/20 anonim ***** válasza:

Alul működik, kevés tiroxint termel ezért hatalmas logika, hogy nem meggyógyítanak hanem pótolják a hiányt, gyógyszerrel amit életed végéig szedetnének veled.

Ez a gyógyszermaffia felfogása, ezek pénzelik az orvosi egyetemeket (az orvosokat) tehát ebben a megközelítésben élsz most, én személy szerint úgy fogalmaznék hogy ennek estél áldozatul.

Hiszen így nem fogsz meggyógyulni, a pm alulműködéseddel nem történik semmi, legfeljebb idővel romlik tovább. Gondolom jó lenne, ha helyrejönne, én ebből tudok kiindulni, hogy mindenki gyógyszermentesen is egészséges, és erős szeretne lenni, mert így van lehetőség boldogan, minél teljesebb életet élni.

2014. jan. 29. 09:49
 8/20 anonim ***** válasza:

azért ha felírt neki hormont a doki, akkor nem hiszem, h visszafordítható lenne a dolog.

persze lehet, h vannak alternatív utak, de az alulműködést kezelni kell!

2014. jan. 29. 09:59
 9/20 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta,hogy ezzel normális működésbe lehet hozni a pajzsmirigyet.
2014. jan. 29. 10:06
 10/20 A kérdező kommentje:
vagyis nem engedi romlani.
2014. jan. 29. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!