Vízben oldódó rossz ízű gyógyszert hogy kell "profin" meginni?
Figyelt kérdés
Sajnos kaptam egy elég erős fertőzéses hasmenést,és az orvos egy ilyen port írt fel,amit 1L vízben kell feloldani.A probléma csak az,hogy én kiskorom óta nem bírom az ilyen feloldandó dolgokat,legyen az pezsgő tableta vagy bármi más. Milyen megoldást tudtok tanácsolni,hogy gyors túl legyek rajta?2014. jan. 28. 13:59
1/5 anonim válasza:
Az én gyógyszeremnél rosszabb nem létezhet. Tegyél bele egy kis mézet, csukd be a szemed és gondolj arra: ez segíteni fog és hajtsd le egyhuzamban.
2/5 anonim válasza:
1 liter vízben ???????? Jézusom.
Én pohárnyit úgy szoktam, hogy nagy levegő, csukott szemmel hatalmas kortyokban megiszom. Aztán nagy levegő kifúj és eszek egy falat vmit rá.
De 1 literrel nem tudom. De ugye nem egyszerre kell meginnod?
3/5 A kérdező kommentje:
Egy nap alatt.
2014. jan. 29. 11:57
4/5 anonim válasza:
Próbáld meg pl.: teával meginni.
Mondjuk én se bírom, mert utána kihányom.
5/5 baloghtobi válasza:
Oldd fel alaposan kevesebb vizben. Fogd be az orrod, húzd le és igyál rá bőven tiszta vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!