Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aszthmások! Ti naponta hányszo...

Aszthmások! Ti naponta hányszor fújtok be Ventolinnal?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem, napi 3x minimum kellene, de nagyon remeg tőle a kezem. Nem igazán merek többet fújni, csak reggel egyszer. Doki szerint csak akkor remeg a kéz, ha túladagolom, nem érti meg, hogy már egy fújástól is. (pedig benne van a betegtájékoztatóban is hogy ez előfordulhat)
2009. dec. 4. 21:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia. Én is 3x szoktam! Nekem is soknak tűnik, de mivel én erős asztmás vagyok, ezért ha fulladok, be kell fújnom és sajnos legalább 3x befulladok egy nap:( Mondjuk van szívproblémám is, az is erősíti a légszomjat. Ha ideges leszek, még erősebben fulladok, olyankor szinte "ugatva" köhögök, sípol a tüdőm. De ha futnom kell, vagy kisebb fizikai terhelés is ér, akkor is befulladok. Szóval lehet, hogy sok a 3 alkalom egy nap, de muszáj fújnom, mert különben szinte megfulladok. Üdv: Gyuszi
2010. jún. 1. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!