Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jogosítvány újításakor szemészet?

Jogosítvány újításakor szemészet?

Figyelt kérdés

Titeket milyen vizsgálatokra küldött a doki?

Én azt hittem ott helyben megméri a vérnyomásom, s látásvizsgálat is nála történik.

Ehelyett mennem kell vérvételre (ami nem is baj), és szemészetre.

Az utóbbin meglepődtem, hisz sok helyen azt olvastam, hogy azt a háziorvos végzi.

Van erre valami szabály, hogy mikor kell szemészetre küldeni az embert jogsinál?

Nem vagyok egyébként szemüveges, sosem volt baj a látásommal.

2014. jan. 22. 20:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg nem kell vele foglalkozni. Ez azt jelenti,hogy a véredben megfelelő a vas mennyisége,a szervezetednek nincs szüksége többre. A koleszterined emelkedett,de tényleg nem annyira,hogy ezért gyógyszert kéne szedned.Főleg,hogy az úgynevezett "jó koleszterin is sok a véredben. A koleszterin csökkentő gyógyszerek nagyon megterhelik a májat és sok orvos azt mondja,hogy bizonyos érték alatt nem kell szedni,van viszont egy pont,ami nagyon megnöveli az infarktus,agyvérzés kockázatát,ezért szedni kell,de ez az érték kb. 7,5-8,0. A tied semmiképpen. Semmi baj a laboroddal.
2014. febr. 1. 20:35
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat! Komolyan mondom, hogy többet ér, amit itt leírtál, mint egy némelyik orvos véleménye.

Illetve annak is örülök, hogy ezen az oldalon vannak még ilyen segítőkész emberek.:)

2014. febr. 1. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!