Jogosítvány újításakor szemészet?
Titeket milyen vizsgálatokra küldött a doki?
Én azt hittem ott helyben megméri a vérnyomásom, s látásvizsgálat is nála történik.
Ehelyett mennem kell vérvételre (ami nem is baj), és szemészetre.
Az utóbbin meglepődtem, hisz sok helyen azt olvastam, hogy azt a háziorvos végzi.
Van erre valami szabály, hogy mikor kell szemészetre küldeni az embert jogsinál?
Nem vagyok egyébként szemüveges, sosem volt baj a látásommal.
Mi nem tetszik a válaszban? Az a szabály,mait leírtam :)
Utána lehet nézni!
ma 20:33
Az szép! :D
Én arra gondoltam, hogy ott leolvastatja a betűket, s ha esetleg gondot észlel, akkor továbbküld.
A válaszíró 87%-ban hasznos válaszokat ad.
Én nem pontoztalak le! Már amikor jöttem nézni a válaszokat 0 % volt.
Ne haragudj, de nem tudom ki pontozott. Sajnos ezen az oldalon bárki megteheti, még csak válaszolnia sem kell a kérdésre.
Nem is konkrétan Neked szólt! De ez a szabály. Körzeti nővér vagyok és ezt (is)csináljuk,ezért tudom. Tényleg nem értem Neked miért kell.
.
Köszi a választ.
Én sem értem, mert nincs gond a szememmel.
A labornál még arra gondoltam, hogy lehet az az oka, hogy az utóbbi 1 évben nem voltam, s a biztonság kedvéért. Legalábbis valahol ezt olvastam.
Ma voltam vérvételen, az hamar lemegy.
A szemészetre legközelebb február 18-ra van időpont!!!!
Vagy menjek vissza hétfőn vagy kedden reggel fél 7-re, akkor osztanak sorszámot. De még így se biztos, hogy jut sorszám.
Jó, nem?
Nem adott semmilyen igazolást a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!