Az a kérdésem hogy a szemem -18 a másik -15,5 meg lehet műteni?
Figyelt kérdés
Azt szeretném ez alatt kérdezni hogy lézeres szemműtéttel meg lehet műteni? Bevállalják az orvosok még csak 15/F vagyok2013. jún. 10. 22:18
1/3 anonim válasza:
Ez valami vicc? Van ennyire rossz szeme valakinek? Nem írtad el a számokat?
Anyukámnak 9 és 9.5-ös a szeme, neki nem vállalták, mert azt mondták olyan mértékű korrekciót kellene csinálni, ami nem biztos, hogy sikeres lenne, túl gyenge a szeme. De ő sokkal idősebb korában akart műtétet, te még fiatalabb vagy.
2/3 anonim válasza:
Nagymamámnak is ilyen. Neki szürkehályogja volt, megműtötték vele, de most sem lát sokkal jobban. Szemüveget használ és nagyítót.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen sajnos létezik ilyen rossz szem. Óvodás koromba kezdtem -10 és - 12. Ez állítólag attól van hogy mielőtt meg nem születtem édesanyám terhesen bele esett az aknába és elég sok mindenét meg ütötte. Az oldal bordája is el tört és ekkor ütöttem meg a halántékom. Tudtommal lehetséges a szem műtét de nagyon sokba kerül. 1.5 millió forint durván mindennel együtt. Mostmár 17 leszek 3 hónap múlva. De szüleim el váltak és sehogy se tudjuk össze gyűjteni.
2014. júl. 18. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!