Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beadassam a H1N1-et?

Beadassam a H1N1-et?

Figyelt kérdés
eddig nem akartuk,de most kicsit meg vok fázva,és kételkedün kh az lenne a legjobb megoldás ha csak gyümivel tömnénk magunkat.....persze kíváncsi vagyok a véleményekre
2009. dec. 3. 16:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha meg vagy fázva nem adják be...
2009. dec. 3. 16:44
 2/11 anonim ***** válasza:

A védőoltást csak akkor nem adják be, ha lázas vagy!

"Kicsit meg vagyok fázva" állapotban beadják, mert semmi bajod nem lesz tőle!

(Az én 2 gyerekem is kicsit meg volt fázva és úgy kapták meg a védőoltást, ráadásul ők a szezonálist is megkapták! Semmi bajuk nem lett a védőoltástól, és azóta kicsit sincsenek megfázva.)

2009. dec. 3. 16:48
 3/11 anonim ***** válasza:
...gyümi, C-vitamin, fokhagyma, vöröshagyma, ráolvasás, semmit sem ér a vírussal szemben!!!
2009. dec. 3. 16:50
 4/11 A kérdező kommentje:
ok,azért még nem döntöttünk,de kösz a hamar érkezett válaszokat
2009. dec. 3. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
A H1N1-influenzát megkaphatja az is, aki már beolttatta magát, de mivel a szervezet az oltás segítségével már felkészült és rendelkezik ellenanyaggal, azonnal irtani kezdi a vírust. Ebben az esetben is szükséges a kezelés, lázcsillapítás, C-vitamin szedése, de hőemelkedéssel és enyhe izomfájdalommal, jóval enyhébb tünetekkel vészelhetjük át a betegséget.
2009. dec. 3. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:

A gyümiben nincs semmi antivirális hatóanyag. A vitaminok arra jók, hogy az immunrendszered normálisan működjön, azaz ha keveset eszel belőlük, akkor könnyebben kapsz el mindent, de ha többet, akkor is csak "normális" szinten lesz az immunrendszered, NEM pedig "extra erősön"...

U.i.: Ne a H1N1-et adasd be, hanem az az elleni oltást :P

2009. dec. 3. 17:22
 7/11 A kérdező kommentje:
kössz utolsó
2009. dec. 3. 17:37
 8/11 anonim válasza:
57%

A h1n1 elleni oltás tulajdonképpen maga a h1n1...

én biztos nem fogom beadatni magamnak....ostobaság

2009. dec. 3. 17:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Sokan beadattak mar, lassuk par honap mulva az eredmenyeket...mi nem adatjuk be, a media nagyon felpumpalta a dolgot. Erdemes elolvasni a Cenzurazott egeszseg cimu konyvet
2009. dec. 3. 21:46
 10/11 A kérdező kommentje:
ok köszi,de egy dolgot nem értek:ugye egy csomóan beadatták,és most azok haltak meg akik beadatták vagy akik nem????
2009. dec. 4. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!