Beadassam vagy ne? A munkahelyemen lehetőség van beadatni a H1n1 elleni oltóanyagot.
Csak félek beadatni. Az orvosom elmondta az előnyeit hátrányait,szóval mindenről felvilágosított,de én mégis félek. Annyi rosszat lehetett hallani az oltó anyagról.
Elég erős az immunrendszerem,soha még csaka sima influenza elleni oltással se oltottam be magam. A melo helyemen erre is van lehetőség h a szezonális influenza elleni oltást beadassam. Kérjem valamelyiket? Melyiket? Tanácstalan vagyok. Ha nem adatom be a H1N1 ellenit,akkor mindenképpen meghalok ha elér a vírus?
ne adasd be... ez ugyanolyan influenza, mint a többi... belázasodsz, köhögsz egy kicsit és három nap alatt túl vagy rajta... és ha tényleg erős az immunrendszered, lehet, hogy el sem kapod
annyian fognak belehalni, mint egy sima influenzába...és azok, akiknek már alapjáraton van valamilyen súlyos betegségük
olvasd el az itt felhozott érveket, szerintem magukért beszélnek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Én is ugy gondolom ha média fujja fela a H1N1 dolgot....
a sima influ ellenit meg azért nem akarom beadatni,mert nem egy ismerősöm adatta már be magának évekkel ezlött,mer pl: kisbaba letta családba és miután be adatták,sokkal jobban megviselte őketa betegség,mint a beadatás elötti években
Szerintem ülj le, pihenj. Gondolom cikáznak a gondolataid. Igen vagy ne, miért, miért ne. Gondold végig, mik az előnyei és hátrányai. Hallagass a józan paraszti észre és az alapján dönts.
Jobbat nem tudok írni. Se rábeszélni nem akarok senkit se eltántorítani. Az lényeges viszont, hogy saját magad dönts, ne hallgass senkire. Tedd mérlegre az érveket és ellenérveket és dönts legjobb belátásod szerint, az alapján, hogy mi lenne a legjobb neked.
Ha engem kérdezel, én nem adatom be. Én is mérlegre tettem mindent, hallottam meggyőző érveket mindkét oldalról, és hallottam teljesen képtelen állításookat is. A döntésemet úgy hoztam meg, hogy végig gondoltam mindent logikusan, itt egy influenza, influenza van minden évben, eddig nem adattam be semmit ezek ellen, meghalt X ember, de más betegségben még többen szoktak meghalni, csak most erről szól minden. a meghalt emberek már amúgy is betegek voltak. Ez csak egy influenza, mindegy,hogy milyen nevet adnak neki. Ha beteg leszek, remélem a 21.században már elég fejlett az orvostudomány, hogy kigyógyítson egy influenzából, meg bízok az immunrendszeremben is.
Még valamit hagy írjak le: ott van pl. az AIDS, ami tényleg olyan betegség, amit ha valaki elkap, biztos meghal. Reggeltől estig nyomatni kellene a tv-ben,hogy mennyire veszélyes. Többen kapták el, és többen haltak meg benne, mint H1N1-ben. Csak most ez egy kicsit háttérbe szorult... És mennyi betegség van, ami sokkal veszélyesebb és sokkal többen halnak meg,mint a H1N1ben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!