Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beadassam vagy ne? A munkahely...

Beadassam vagy ne? A munkahelyemen lehetőség van beadatni a H1n1 elleni oltóanyagot.

Figyelt kérdés

Csak félek beadatni. Az orvosom elmondta az előnyeit hátrányait,szóval mindenről felvilágosított,de én mégis félek. Annyi rosszat lehetett hallani az oltó anyagról.

Elég erős az immunrendszerem,soha még csaka sima influenza elleni oltással se oltottam be magam. A melo helyemen erre is van lehetőség h a szezonális influenza elleni oltást beadassam. Kérjem valamelyiket? Melyiket? Tanácstalan vagyok. Ha nem adatom be a H1N1 ellenit,akkor mindenképpen meghalok ha elér a vírus?

2009. nov. 6. 09:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

szerdáig kell eldöntenem h kell e valamelyik oltás...

De nem tudom. A simát feleslegesnek tartom,eddig se oltattam be ,agam,és ha levert,akkor 3-4 nap alatt simán tulvoltam rajta. nem akarom h az legyen h be adatom és sokkal jobban megviseljen mint átlagban.

A H1N1től meg félek. Félek az oltástól is meg a betegségtől is. Ha nem lett volna a macera az elején akkor beadatnám,de így? Igencsak rosszul érintene a dolog,ha az oltás miatt nagyobb bajom lenne mint oltás nélkül,hisz akkor legalább tettem az egészségemért,és mégis sokkal rosszabbul is járhatok...

2009. nov. 6. 12:16
 12/14 anonim válasza:
szerintem oltsd csak be magad, nem lesz semmi bajod tőle. Ugyan már.
2009. nov. 8. 15:16
 13/14 anonim válasza:
Kétségtelenül felfújja a média ezt a H1N1 dolgot, de, hogy egy sima védőoltástól miért kell ennyire megrettenni nem látom be. előző voltam
2009. nov. 8. 15:23
 14/14 A kérdező kommentje:
a sima oltást,eddig se adattambe és mikor eléárt az influ 3 nap alatt tul voltam rajta. Uncsitesóm egy héttel ezelött adatta be magánaka simát,és még most is az ágyat nyomja. na,ezt nem akarom
2009. nov. 8. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!